Hvězda Sám doma čelí nařčení: Kevinův brácha mlátí holky? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hvězda Sám doma čelí nařčení: Kevinův brácha mlátí holky?

Devin Ratray jako Buzz ve filmu Sám doma
Devin Ratray jako Buzz ve filmu Sám doma (profimedia.cz)

Provokatér, možná trochu hrubián... Tak si fanoušci pamatují Devina Ratraye (44) z filmů Sám doma, kde ztvárnil roli Kevinova (Macaulay Culkin, 41) staršího bratra Buzze McCallistera. Ve skutečnosti je herec pěkný potížista, který čelí obvinění z násilí na vlastní přítelkyni!

Newyorský rodák se totiž zkraje týdne ubytoval v hotelu Hyatt v centru Oklahoma City i se svojí nejmenovanou partnerkou. Místo vánoční idylky se ale z neznámých příčin strhla hádka, která vyvrcholila až příjezdem policie. A podle webu TMZ, který se dostal k pol icejní zprávě, šlo o pořádnou hašteřici. V zápisu se doslova píše, že herec svoji přítelkyni: „Škrtil a fyzicky jí ubližoval. Nakonec jí dal dlaň přes ústa, načež ho kousla do ruky. Pak ji udeřil pěstí do obličeje.“

Zbrusu nový Kevin je zase sám doma! Předělávku legendy odhalila první upoutávka

Video se připravuje ...

Jen se hádali

Po konfrontaci prý přítelkyně utekla na schodiště, kde čekala až do příjezdu strážníků. Nakonec si vzala své věci a ubytovala se v jiném pokoji. Hercův zástupce potvrdil, že se pár rozhádal a že jej musela zklidnit až policie. K žádnému zatčení ale nedošlo, i když je pravdou, že se vcelku pochopitelně oba rozešli. Že by ale dívku Ratray uhodil, to jeho zástupce popírá: „Byla to jen verbální výměna názoru,“ tvrdí.

Vánoční reklama od Googlu přetvořila kultovní záběry z filmu Sám doma i s původním hercem Kevina

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.