Šokující odhalení hvězdy Sám doma: Culkin zneužíván Jacksonem?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šokující odhalení hvězdy Sám doma: Culkin zneužíván Jacksonem?!

Macaulay Culkin ze Sám doma promluvil na téma údajného sexuálního zneužívání Michaelem Jacksonem!
Macaulay Culkin ze Sám doma promluvil na téma údajného sexuálního zneužívání Michaelem Jacksonem! (Profimedia.cz)

Jakmile herec Macaulay Culkin (40) zazářil ve vánoční rodinné komedii Sám doma, stal se okamžitě jednou z největších dětských hvězd. Oblibu získal nejen u dětí, ale i u známých tváří, jakou byl i král popu Michael Jackson (†50). Nepovažuje teď herec vzhledem k několika skandálům popové ikony jejich přátelství za podezřelé?

Zpěvák Michael Jackson byl nejenom uznávaným umělcem, ale i celebritou nechvalně známou pro své skandály. Jedním z nich bylo i podezření, že má sklony k pedofilii a k zneužívání dětí. Údajnou obětí měl být právě i Macaulay Culkin alia Kevin McCallister. Po prvním dílu Sám doma jeho sláva vzrostla tak, že neušel zpěvákovy pozornosti. Jackson ho pravidelně zval do svého lunaparku Neverland, zajistil mu roli v jednom z nejdražších videoklipů historie (5 milionů dolarů, pozn. red.) Black or White a bylo vidět, že spolu oba dobře vycházejí. Zarážející byl ovšem jejich věkový rozdíl.

Herec, jenž si sám prošel několika skandály ve spojitosti se svou dřívější závislostí na drogách, se nyní nechal slyšet a vztah s Jacksonem uvedl na pravou míru. „Upřímně říkám, že mi nikdy neublížil, nic mi neprovedl. Nikdy jsem ani neviděl, že by cokoliv udělal někomu jinému. Byli jsme si blízcí tím, že jsme měli podobné dětství. Tedy v podstatě žádné, protože naši otcové nás odmalička nutili pracovat a tvrdě vydělávat. Michael byl sice o dvaadvacet let starší, ale řekl bych, že se po mém boku cítil stejně mladý jako já. On mi zase nahrazoval kámoše, které jsem v dětství neměl,“ cituje herce server zeny.iprima.cz. Že měl se zpěvákem silné přátelské pouto, dokazuje i fakt, že se stal kmotrem jeho dětí. Přátelství zkrátka také kvete v každém věku.

Jacksonův dvojník Sergio Cortes o setkání s Michaelem: Poprvé to bylo v šestnácti!

Video se připravuje ...

Culkin také úspěšně porazil závislost na drogách, s níž si překvapivě poradil sám. „Hrál jsem si s ohněm. Dospělo to do stádia, že už to bylo neúnosné. Musel jsem se zachránit. Na odvykačce jsem nikdy nebyl. Měl jsem kamarády, kteří za mnou přišli a ptali se mě, jak se zbavit závislosti. Dal jsem jim tu nejhorší možnou radu, jakou závislému můžete dát. Prostě s drogami přestat,“ vysvětlil pro časopis Esquire Culkin, který se stal poprvé ve svých čtyřiceti letech pyšným tatínkem prvního syna Dakoty.

Vánoční reklama od Googlu přetvořila kultovní záběry z filmu Sám doma i s původním hercem Kevina

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.