Americká zpěvačka Lovatová: Předávkování jí otevřelo oči | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Americká zpěvačka Lovatová: Předávkování jí otevřelo oči

Demi Lovato v traileru k novému dokumentárnímu seriálu nastínila svůj boj s drogami.
Demi Lovato v traileru k novému dokumentárnímu seriálu nastínila svůj boj s drogami. (profimedia.cz)

Přežila svou vlastní smrt, přesto všem drogám neřekla jasně NE. Náročný boj se závislostí svádí zpěvačka Demi Lovatová (28) přes deset let. Jak moc velkou daň si popularita vybrala, se rozhodla fanouškům prozradit v dokumentu s názvem Dancing With The Devil (Tanec s ďáblem, pozn. red.).

Zní to neuvěřitelně, ale se závislostí na drogách bojuje americká zpěvačka již od svých čtrnácti let. Ačkoli se několikrát snažila situaci podchytit a rozhodla se léčit, závislosti se nikdy zcela nezbavila. Velké prozření přišlo až po události v roce 2018, kdy si namíchala téměř smrtelný koktejl obsahující pervitin, extázi, marihuanu, alkohol, kokain a léky na bolest. Přejít později na heroin jí po této směsi nedělalo problém.

Následkem bylo předávkování, kvůli němuž utrpěla tři mrtvice a jeden infarkt, jak píše web BBC.com. „Doktor mi oznámil, že mi v tu chvíli zbývalo pět až deset minut života,“ prozradila Lovatová v traileru svého dokumentu. Následky si nese dodnes. Kvůli poškozenému zraku si netroufne sednout za volat, a dokonce měla chvíli problém i číst knížku.

Demi Lovato: Proč se rozhodla pro nahé snímky?

Video se připravuje ...

Přesto zpěvačka není stále čistá. Po marihuaně či alkoholu občas sáhne. Prioritně ale přestala užívat těžší drogy. „Naučila jsem se, že když za něčím zavřu dveře, o to víc je pak toužím otevřít. Pokud mi něco může trochu ulevit, jako tráva nebo tak, nebudu říkat, že se nikdy nenapiju nebo si nezakouřím,“ cituje zpěvačku web Super.cz.

Heroinu se ale rozhodla už nikdy nedotknout. „Uvědomila jsem si, že toužím být tak sjetá, že by mě to zabilo. A to mě probralo nadobro. Už neuvidíte v novinách titulky o mém dalším předávkování, ale nebudu si na nic hrát. Jsem nemocná a musím každý den tvrdě bojovat za to, abych byla v pohodě,“ dodala zpěvačka v ukázce z dokumentu, jehož první část uvede YouTube 23. března.

Gottová chce ve Finsku na léčení! A naštvaná Vondráčková. Její písničky radia nehrají

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.