Despotický otec jí ničí kariéru: Konec Spearsové (38)? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Despotický otec jí ničí kariéru: Konec Spearsové (38)?

Britney Spearsová
Britney Spearsová (Instagram)

Losangeleský soud odmítl žádost americké zpěvačky Britney Spearsové (38), aby byl její otec James (68) zproštěn poručnictví nad ní. Britney teď proto hrozí: „Zpívat už nikdy nebudu!“

Britney dala Jamesovi jasné ultimátum. „Dokud bude její život a kariéru řídit otec, Britney prostě nevystoupí,“ oznámil její právník. Jedná se zřejmě o zoufalý pokus o únik z otcových spárů. James má totiž jako poručník Britney plnou moc nad její kariérou a majetkem, a potažmo tedy i nad jejím životem. Tím jej určil soud v roce 2008, kdy se zpěvačka psychicky zhroutila a byla zbavena svéprávnosti. Od té doby sice ušla pořádný kus cesty, nefetuje, nepije, je svým synům vzornou matkou, přesto výlučným správcem jejího »života« zůstává otec. A tak odmítá pracovat a živit ho vlastním úspěchem. „Tvrdě dřela, aby to dotáhla tak daleko, a teď nemá žádnou kontrolu nad svým životem. To prostě není fér,“ okomentovala situaci zpěvaččina kamarádka, hotelová dědička Paris Hiltonová (39).

Britney Spearsová tancuje na hit svého expřítele Justina

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.