To si Harry za rámeček nedá! Bývalka vyzradila něco děsivého | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

To si Harry za rámeček nedá! Bývalka vyzradila něco děsivého

Meghan a Harry
Meghan a Harry (profimedia.cz)

Mnozí se domnívají, že za radikálním obratem v chování prince Harryho (36) stojí jeho žena Meghan (39). Tak to ale prý není! Problémy měl mít údajně už dříve. Dokonce na popud svého bratra docházel k psychologovi!

V nové knize o královské rodině Souboj bratrů (Battle of Brothers, pozn. red.) autor Robert Lacey detailně rozebírá chování obou synů prince Charlese (71). Zejména se zaměřuje na jejich vztahy před příchodem Meghan Markelové do paláce, ale i po odchodu bývalé královské dvojice. Přičemž se podle webu Blesk.cz údajně dobral k tomu, že se měl mladší z princů ocitnout na pokraji duševní nemoci ještě v době, kdy v kontaktu se současnou manželkou vůbec nebyl.

Princ Harry o jeho rozporech s bratrem Williamem:

Video se připravuje ...

Dokonce i Harry několikrát otevřeně připustil, že byl blízko úplnému zhroucení. Pomoc měl hledat právě u bratra Williama (38), který mu doporučil terapii. Značnou princovu nevyrovnanost potvrdila i jeho bývalá láska Cressida Bonasová, s níž randil před tím, než poznal Meghan. Lacey jejich vztah popisuje následovně: „Cressidě přišlo, že je Harry poškozený a zahleděný do sebe. Stěžovala si přátelům, že je Harry v neklidu z médií, že ho paparazziové sledují, i když bylo jasné, že tam žádní nebyli,“ stojí v knize. Evidentně měl negativní postoj vůči médiím tedy už tenkrát!

Harryho ex ještě tajemně dodala: „Nezáleží na tom, jak moc je někdo vzdělaný, talentovaný, bohatý nebo v pohodě. To, jak se chováte k ostatním, mluví úplně za vše.“ Co tím jen chtěla říci?!

Meghan Markelová o životě v královské rodině: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.