MEGA SKANDÁL! Meghan a Harry v pasti, jde o to nejintimnější | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

MEGA SKANDÁL! Meghan a Harry v pasti, jde o to nejintimnější

Odhalení z nové knihy o Meghan: Obrovské porušení pravidel a neúcta vůči královně!
Odhalení z nové knihy o Meghan: Obrovské porušení pravidel a neúcta vůči královně! (archiv)

Dvojice, která se „trhla“ od královské rodiny, čelila před časem velikému maléru. Stovky jejich soukromých fotografií totiž skončily v rukách hackerů. Na některých dokonce měla být samotná královna!

Noční můru královského páru ze Sussexu připomínají američtí novináři v jejich neautorizované biografii Finding Freedom (hledání svobody), jak píše web Plus 7 dní. Podle autorů knihy se ruští hackeři nabourali do počítače Alexe Lubomirského, který významného události ze života královské rodiny fotograficky zaznamenával. Šlo tak o svatbu i zásnuby Meghan (38) a Harryho (36).

Meghan o životě v královské rodině: 

Video se připravuje ...

Jde ale o to, že některé z inkriminovaných snímků se na veřejnost dostat neměly! Nebyly zrovna lichotivé. Co je horší: některé byly i vyloženě soukromé, až intimní. „Fotograf zachytil také momenty, v nichž je pár během zásnub v intimnějších pózách, než si královská etiketa žádá,“ vysvětlili autor biografie Omid Scobie a autorka Carolyn Duranová. Co se na nich odehrávalo konkrétně už ale neobjasnili. Pro dvojici to prý ovšem měla být poslední kapka pro definitivní rozhodnutí vymanit se z monarchie.

Královna Alžběta a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.