Útok z vlastních řad! Zavřete huby vy loutky, slízla to Meghan s Harrym | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Útok z vlastních řad! Zavřete huby vy loutky, slízla to Meghan s Harrym

Meghan Markleová a princ Harry
Meghan Markleová a princ Harry (Profimedia.cz)

Strýc vévodkyně Kate Gary Goldsmith se ostře pustil do prince Harryho a jeho ženy Meghan. Goldsmithova slova byla tak drsná, že by odrovnala i velmi silné povahy. Co slavnému páru, kterého má očividně plné zuby, vzkázal?

„Zavřete už huby vy dvě bezduché loutky… S tím, co všechno se teď děje ve světě, tyhle dvě bezduché loutky stále prahnou po pozornosti. Prosím, zavřete už do ř*t* huby, vychovávejte své dítě a mlčte… Harry, přišel si o všechnu naši úctu. Meghan, ty jsi mimo. Teď už prosím ticho, máme dost práce se zachraňováním životů a ekonomiky,“ napsal podle cas.sk Goldsmith.

Meghan o nátlaku a o životě v královské rodině. Video zde:

Video se připravuje ...

Jeho příspěvek na internetu po chvilce sice zmizel, za svým názorem však stál i poté, co ho vyzpovídali novináři. „Choval jsem k Harrymu a jeho vojenské kariéře velkou úctu, ale tento nový Harry je někdo, koho nepoznávám… Všichni už máme plné zuby toho, jak nás neustále poučují. Nemůžete zaprodat duši za údajných 150 milionů liber Netflixu a potom diktovat královně to, jak se má chovat,“ dodal podle zmíněné redakce Goldsmith deníku The Mail.

Kruté dětství Jiřího Štěpničky. Psychicky nemocný Preiss na veřejnosti. A další Harryho podpásovka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
11. 10. 2020 • 05:49

No,z rodiny moc není,i když Middles se za královskou rodinu rádi považují.I Nova blbiny Kateiny sestry ráda uvádí s fotkou královské koruny.Ale pravdu ten obchodník se slecnami má,to zas jo.

tryskomys
5. 10. 2020 • 16:10

Konečně už je usadil někdo z rodiny.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.