Nečekané prohlášení Harryho a Meghan: Návrat do Anglie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nečekané prohlášení Harryho a Meghan: Návrat do Anglie!

Meghan a Harry
Meghan a Harry (Blesk)

Přáli si odejít do Kanady, pak se přesunuli do Ameriky. Jen co si koupili Harry (36) a Meghan (39) nové sídlo v Santa Barbaře, oznámili, že plánují návrat do Velké Británie. Co za tím stojí?

Není za tím nespokojenost s životem za oceánem. Pouze slib, že oba přiletí na Mistrovství světa v rugby league, jak píše web Nový čas.

„V budoucím roce se uskuteční světový pohár v ragby lize. Určitě se plánujeme vrátit. Už dávno bych přiletěl, nebýt koronaviru,“ uvedl už dříve mladší z princů. Ten zároveň složil hráčům velikou poklonu. „Strávil jsem 10 let v armádě, vím, co je to výdrž. Ale toto je šílenství. Smekám před každým, kdo tuto hru hraje. Podle mě je to úžasné. Tento sport dokáže spojit tolik rodin, tolik lidí,“ dodal na adresu hráčů.

Vévodkyně Meghan o nátlaku v královské rodině: 

Video se připravuje ...

Světový pohár v ragby se má konat v Anglii od 23. února do 27. listopadu roku 2021. Další návštěva dvojice by se pak měla uskutečnit v létě téhož roku, kdy se má pár zúčastnit odhalení sochy princezny Diany, kterou spolu s princem Williamem nechali postavit v areálu Kensingtonského paláce u příležitosti jejích nedožitých šedesátých narozenin.

Proč si rebelové Harry a Meghan nikdy finačně nepohorší? Podívejte se na video: 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.