Meghan a Harry bez špetky soudnosti! Podlá kudla do zad královny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Meghan a Harry bez špetky soudnosti! Podlá kudla do zad královny

Výrok Harryho a Meghan královnu rozhodně nepotěší.
Výrok Harryho a Meghan královnu rozhodně nepotěší. (Foto: profimedia.cz, Reuters)

I po odchodu z britské královské rodiny na sebe princ Harry (35) s manželkou Meghan Markleovou (38) strhávají pozornost.  Tentokrát to však manželé přehnali. Během videokonference totiž drsně kritizovali historii milované vlasti královny Alžběty II.(94).

Harry během diskuze iniciativy Queen's Commonwealth Trust řekl, že se Velká Británie musí vypořádat se svojí koloniální minulostí včetně historických křivd vůči zemím Commonwealthu. „Když se podívám napříč Commonwealthu, není možné se posunout kupředu jinak, než se vyrovnat s minulostí. Spousta lidí odvedlo velký kus práce, když přiznali špatné věci, které se staly v minulosti, a pokusili se je napravit. Ale myslím si, že je toho potřeba udělat mnohem víc,“ řekl princ.

Podle Harryho to nebude jednoduché ani pohodlné, ale je to potřeba, protože z toho budou profitovat všichni. Jak uvedl web echo14.cz, Commonwealth se skládá z 54 národů a téměř všechny tyto státy byly v historii pod vládou Británie jako součást její říše. Kolonizace těchto zemí byla přehodnocena po nedávných globálních protestech proti rasismu.

Meghan Markle vs Kate Middleton: Jaký je mezi nimi rozdíl?

Video se připravuje ...

Svým tvrzením princ nejenže nepotěšil Alžbětu II., ale naštval i člena britského parlamentu Andrewa Rosindella. "Chápu, že Harry a Meghan opustili královskou rodinu, ale tyto komentáře by si měl princ odpustit. Královská rodina by neměla zasahovat do politiky," řekl.    Projev se dotkl i známého britského moderátora Pierse Morgana (55), který na Meghan a Harrym nenechal nit suchou. Meghan v rozhovoru řekla, že "rovnost nikoho nestaví na zadní stranu, ale staví všechny na stejnou úroveň, což je základní lidské právo." Podle moderátora je však absurdní, aby o tom mluvila právě bývalá herečka s nezaměstnaným Harrym, kteří žijí luxusním životem.  

"Jednou z mála výhod během koronaviru bylo to, že všechny narcistické celebrity vyhledávající slávu zalezli do svých krabic," řekl Morgan, který dodal, že od doby, co jsou Harry s Meghan v LA, neustále říkají, že nikdy nebyli šťastnější. Podle moderátora je to další výsměch nejen pro Brity, kteří jim financovali luxusní život, ale i pro samotnou Alžbětu, která je hlavou britské monarchie.

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.