Přijdou o milovanou panovnici? Britové strachy bez sebe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Přijdou o milovanou panovnici? Britové strachy bez sebe!

Královna Alžběta II.
Královna Alžběta II.  (Reuters)

Obyvatelé britského království jsou v obavách o královnu Alžbětu II. Podle webu TN.cz totiž Buckinghamský palác oznámil, že se letos s princem Philipem po tradičním pobytu ve Skotsku nevrátí. Co za tím stojí?

Pravděpodobně je za tím obava z nákazy koronavirem. Podle některých epidemiologů totiž začíná druhá vlna právě teď. Tedy je panovnice nucená změnit své podzimní plány. Místo návratu do Buckinghamského paláce se přesune na panství v Sandringhamu a později na hrad Windsor.

CELÝ ZÁZNAM: Princ Charles slaví 70! Forejt o jeho skandálech a šanci na trůn!

Video se připravuje ...

Upozornil na to portál express.co.uk s tím, že Britové mají o svoji vladařku obavy. Je více než jasné, že by pro ni mohla být nemoc v tak vysokém věku fatální. I přesto Británii tak náhlé rozhodnutí nenechává v klidu. Podle mluvčího Buckinghamského paláce se ale nic mimořádného neděje. "Královna a její manžel chtějí strávit nějaký čas o samotě," okomentoval ve stručnosti jejich náhlou změnu programu bez dalšího vysvětlení.

Královští sourozenci děkují zdravotníkům! Potlesk za boj proti koronaviu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.