Harry a Meghan překročili všechny meze: ALŽBĚTA ZUŘÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Harry a Meghan překročili všechny meze: ALŽBĚTA ZUŘÍ!

Královna Alžběta II.
Královna Alžběta II. (profimedia.cz)

Kdepak, britská královna Alžběta II. (94) to se svým vnukem princem Harrym (35) nemá jednoduché. Nejdříve dal v lednu vale královské rodině, teď dokonce kritizuje historii babiččiny milované vlasti!

Během videokonference s charitativní organizací The Queen’s Commonwealth Trust, které se Harry zúčastnil ze svého domu v Los Angeles i s chotí Meghan (38), došlo ve světle současných protestů proti rasismu i na téma spravedlnosti a rovnoprávnosti. Při té příležitosti se Harry pustil do vlastních řad.

„Když se podíváte napříč Commonwealthem, není možné se posunout dopředu jinak, než že se vyrovnáme s minulostí. Spousta lidí odvedla skvělou práci, když odkryla minulost a pokusila se napravit všechny špatnosti, ale pořád nám toho hodně zbývá,“ překvapil všechny princ. Jako Commonwealth se označuje volné sdružení Spojeného království Velké Británie, Severního Irska a všech jeho bývalých kolonií, které v první polovině 20. století tvořily Britské impérium. „Lidi prostě musí uznat minulost,“ trval na svém Harry. Tím ale pořádně rozohnil hrdé Brity v čele s členem parlementu Andrewem Rosindellem. „Chápu, že Harry a Meghan vystoupili z královské rodiny, ale takové komentáře by si měli odpustit. Královská rodina by se měla soustředit na svůj vlastní život, ne se nechat zatahovat do politiky. Není to vhodné a Alžbětu to určitě nepotěší,“ prohlásil trefně.

Kate a Meghan na Wimbledonu

O peníze Diany se rozdělí s bratrem

Britská média také odhalila, že v prosinci loňského roku došlo zřejmě v rámci odchodu Harryho z rodiny k sepsání smlouvy s bratrem Williamem (38). Smlouva řeší převod finančních prostředků z charitativního fondu jejich matky, princezny Diany (†36). Bratři se nakonec dohodli, že peníze rozdělí mezi své charitativní organizace.

Meghan o nátlaku a o životě v královské rodině

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.