Šílené chování Meghan: Proboha, co to zase prováděla?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šílené chování Meghan: Proboha, co to zase prováděla?!

Meghan nepatří mezi oblíbené hvězdy.
Meghan nepatří mezi oblíbené hvězdy. (profimedia.cz)

V době, kdy Meghan Markleovou (38) ještě živilo herectví, si podle pluska.sk přičichla i k modelingu. V roce 2015 nafotila profesionální snímky, na kterých topmodelkám nemohla konkurovat. Nejhorší na celém focení však prý bylo opět její nemístné chování primadony. Co vyváděla?

Jejím životním úspěchem se stala svatba s princem Harrym. Hereckou kariéru totiž Meghan Markleová neměla extra úspěšnou a nepovedl se jí ani pokus o modelingovou kariéru. V roce 2015 nafotila profesionální fotky a na plac prý nastoupila s armádou posluhovačů. Meghan se prý chovala jako topmodelka, ačkoliv se s topmodelkou nemůže srovnávat a namyšlenost z ní přímo sršela.

Fotografovi podle informací dokonce diktovala, jak jí má fotit, na co se má a nemá zaměřit a byla velmi nepříjemná. Ani průběh focení, ani konečné snímky se moc nepovedly a Meghan se tak akorát ztrapnila. „Když se necháte fotit je tam obyčejně jen několik lidí. Ona si však s sebou přinesla asi 12 osob… Měla dokonce zvlášť lidi na make-up. Bylo to trochu netradiční,“ pověděl o manželce prince Harryho fotograf Tommy Mendes.

Noční můra Karla Gotta opět vyplouvá. Zakročí Ivana? A hořké loučení Harry a Meghan

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tryskomys
13. 5. 2020 • 05:48

Bože,kam ten Harry dal rozum,to už si mohl vzít nějakou sloužící z paláce,tohle přitáhl z Amééériky,mají být na co pyšní,ha,ha,ha.

ovoce111
11. 5. 2020 • 19:15

Holka jedna pracovitá, přinese si dvanáct lidí a pořád se někomu něco nelíbí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.