Tvrdá rána pro Harryho a Meghan! Budou muset s prosíkem za Charlesem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tvrdá rána pro Harryho a Meghan! Budou muset s prosíkem za Charlesem?

Meghan a Harry americký sen zrovna nežijí.
Meghan a Harry americký sen zrovna nežijí. (profimedia.cz)

Měli velké plány, Meghan (38) si nejspíš myslela, jakou díru do světa v Los Angles udělá. Jenže od té doby, kdy se tam společně usadili, se jaksi nemohou pohnout z místa. Je v záloze nějaký plán B?

Manželka Harryho v minulosti pracovala jako herečka, princ ale normální život nikdy nežil. Formovala ho královská rodina a musel proto postupovat tak, jak to určovala rodinná tradice. Právě tato Harryho »omezenost« se má prý momentálně negativně projevovat na jejich novém životě v zámoří, jak píše web Jeden deň Plus.

Ani jeden z páru totiž nejspíš nemá povahu skutečného tahouna na bránu, který dovede nasměrovat míč až tam, kam je třeba. Meghan a Harry si totiž dle uvedeného zdroje chtěli zaregistrovat charitativní organizaci s názvem Archewell. Současně bylo jejich přáním založit si webovou stránku týkající se filantropie, peněžitých darů a různých kariérních příležitostí. Jenže oba dva se prý nakonec „vykašlali“ na řadu formálností a mnoho dokumentů nedodali úřadům včas. Z toho důvodu byla jejich žádost zamítnutá.

Video se připravuje ...

Podnikatelské záměry dvojice se jim tak začaly sypat jako domeček z karet. A ani s filmovými rolemi, o kterých Meghan tolik snila, to není nakonec velké terno. Jejich životní náklady jsou ale přitom tak vysoké, že pro jejich udržitelnost budou muset „pohnout zadkem“. Bude to směrem ke královskému paláci? To ukáže čas!

Kate a Meghan na Wimbledonu:



Přečtěte si
rannirosa
19. 6. 2020 • 22:40

Meghan uz je stara na to, aby zacala svoji hereckou karieru, v krase nic moc, obycejna misenka.

tryskomys
19. 6. 2020 • 14:47

Ti dva se dvakrát omezovat nebudou,spíše přiklušou za děděčkem,davaj prachy,nic zatím tak světoborného nedokázali,jen čekají až jim vyjde,,to jejich pomlouvačné veledílo,,tím se opravdu zviditelní

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.