Meghan a Harry, vraťte se domů! Může dojít k něčemu strašlivému, katastrofickému | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Meghan a Harry, vraťte se domů! Může dojít k něčemu strašlivému, katastrofickému

Princ Harry a Meghan
Princ Harry a Meghan (profimedia.cz, archiv)

Poté, co se stáhli do Los Angeles, začala mít královská rodina o dvojici veliký strach. Zejména princ William (37), který se měl podle webu eXtra.cz se svým bratrem nedávno usmířit, má prý nutkavý pocit, že se nad Harrym stahují mračna. Potvrzuje to údajně i bývalý bodyguard královské rodiny.

Mezi královskými bratry proběhlo několik telefonátů, v nichž měl podle britských médií William žádat Harryho, aby zvážil přestěhování zpět do Anglie, nebo alespoň na bezpečnější místo, než je Los Angeles. Pár ze Sussexu tuto možnost zvažoval, ale takzvané město andělů nakonec zvítězilo. Nutno říci, že strach o Meghan, Harryho a Archieho je opodstatněný. Přestěhováním totiž přišli o svoji ochranku.

Radost z nového života Meghan a Harryho nemá prý ani bývalý bodyguard královské rodiny Simon Morgan, který si myslí, že nová ochranka manželského páru a jejich syna se bude učit za pochodu. Nejde totiž o běžné celebrity. „Ve službě nemohou mít špatný den. Musí vždy vše udělat správně, člověku se zlými úmysly stačí udělat správně jednu jedinou věc,“ popsal Morgan. „Nejde jen o odstrkování fotografů, obávám se, že taktiky ochranky Meghan, Harryho a Archieho nebudou dostatečně dobré. Může dojít k něčemu strašlivému, katastrofickému,“ vysvětlil bývalý královský bodyguard své obavy, jak píše eXtra.cz.

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
8. 6. 2020 • 12:56

Je to mrazive

tryskomys
8. 6. 2020 • 12:51

Myslím,že se bojí spíše o duševní zdraví Ha než o jeho drahou opravdu až moc drahou polovinu.Těžko bude žít v takovém blázinci a drahotě,kterým L.A je.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.