Oběť jménem Harry! Z plánu Meghan mrazí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Oběť jménem Harry! Z plánu Meghan mrazí

Harry s manželkou Meghan Markleovou
Harry s manželkou Meghan Markleovou (Profimedia.cz)

Nejspíš už v okamžiku, kdy políčila na prince, měla v hlavě detailně narýsovaný plán. Že v Británii nezůstane, bylo prý jasné už od samého začátku. Jenže horší je, že navzdory tomu podnikala v monarchii kroky, které byly nejenže zbytečné, ale také velmi finančně nákladné.

Z peněž daňových poplatníků nechala Meghan (38) velmi draze rekonstruovat Frogmore Cottage. Jenže ten teď zeje prázdnotou. Podle legendárního fotografa královské rodiny přitom nejspíš věděla, že je jen otázkou času, kdy se jí podaří Harryho natolik ovlivnit, aby si probojovala volnou cestu zpět do USA. Arthur Edwards dále prozradil, jak moc manželka mladšího z princů změnila.

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině:

Video se připravuje ...

Podle webu Expres je tento fotograf legendou, protože pod hlavičkou listu The Sun fotografoval královskou rodinu déle než čtyřicet let. Během rozhovoru pro Talk Radio tak těžko držel své emoce na uzdě: „Celá ta rekonstrukce sídla Frogmore, peníze, které za to utratili... Ona neměla v úmyslu tady zůstat. Myslím, že jakmile se s Harrym vzali, bylo to jako: Super, pojďme odsud co nejrychleji vypadnout. Podle mě to bylo směšné,“ prohlásil Edwards na adresu Meghan a především kauzy megxit.

V nadsázce dodal, že se Meghan v podstatě převlékla ze svatebních šatů a zamířila na letiště Heathrow, aby mohla odletět do Los Angeles. „To ukazuje, že vůbec neměla v úmyslu zůstat v Británii. Neměla to vůbec v plánu a bohužel Harryho táhne s sebou a on se jí drží,“ dodal.

Meghan Markle a její působivá řeč na půdě OSN:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.