Rozvod na spadnutí? Věděla jsem, že máte pauzu, třásla se fanynka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rozvod na spadnutí? Věděla jsem, že máte pauzu, třásla se fanynka

Meghan Markleová údajně čekala dvojčata.
Meghan Markleová údajně čekala dvojčata. (Foto ara)

Ještě než se Meghan Markleové (38) a princi Harrymu (35) narodil syn Archie, byl jejich vztah v ohrožení. Poté, co bývalá herečka oznámila těhotenství, objevila se informace, že čeká dvojčata. Tato zpráva měla být údajně důvodem k jejich rozvodu.

Jelikož v celé historii královského rodu není ani jedna zmínka o tom, že by se někdy narodila dvojčata, byl Harry přesvědčen, že mu Meghan zahnula s jiným. To vedlo k hádce.

Nakonec se však ukázalo, že Markle nečeká dvojčata a 6. května se jim narodil syn Archie Harrison. Netrvalo dlouho a světové média opět zaplavily informace, že to mezi nimi skřípe. Napovídala tomu jejich hádka na veřejnosti, kdy princ neskrýval své pobouření z hereččina postoje.  

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině:

Video se připravuje ...

Proto se častokrát skloňovalo i slovo rozvod, stejně jako i to, že se o syna Archieho postará Meghan sama. Naštěstí ani tento scénář se nenaplnil. Fanoušci se o tom mohli přesvědčit, když Harry přál své manželce k narozeninám. "Krásné narozeniny mé úžasné manželce. Děkuji ti, že mě doprovázel během tohoto dobrodružství - s láskou Harry," vyznal se na sociální síti princ.

Tato zpráva potěšila zejména fanoušky, kterým spadl kámen ze srdce. „Takže žádný rozvod?" zněl jeden z komentářů. "Věděla jsem, že máte pauzu nebo něco takového. Vypadá to tedy, že je všechno v pořádku,“ zněl další komentář.

Meghan Markle a její působivá řeč na půdě OSN:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
libormer
8. 7. 2020 • 11:34

Je fakt, že jsou spolu už moc dlouho. A ona by asi radši někoho svojí rase blízkého, někoho, kdo je in. Tedy černocha. Alimenty v pohodě postačí na luxus v Americe.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.