Meghan a Harry v šoku: S tímhle rozhodně nepočítali! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Meghan a Harry v šoku: S tímhle rozhodně nepočítali!

Meghan s princem Harrym.
Meghan s princem Harrym. (Foto Instagram, Profimedia.cz)

S odchodem z královské rodiny se toho pro Meghan (38) a prince Harryho (35) hodně změnilo. Jednou z největších změn byl zákaz užívat značku Sussex Royal, o jejíž registraci loni požádali. Avšak ani jejich nový název – Archewell, nemohou používat.

Žádost Meghan a Harryho o ochrannou známku jejich nové charitativní organizace Archewell byla zamítnuta. Dle webu Daily Mail manželé nepodepsali dokumenty a nezaplatili všechny požadované poplatky. Papírování, které bylo předloženo 3. března americkému úřadu pro patenty a ochranné známky (USPTO), bylo označeno za „příliš vágní“.

Nepovedené přistání Harryho a Meghan:

Dle webu Daily Mail papírování týkající se jejich nové značky bylo podáno ve Spojených státech v březnu. Plány zahrnovaly rozsáhlou webovou stránku a sdílení vzdělávacích ale také školicích materiálů prostřednictvím filmů, podcastů nebo knih. Dvojice se při vymýšlení jména pro svou ochrannou značku inspirovali jménem svého syna – Archieho Mountbatten-Windsora, který se narodil v květnu loňského roku. 

Harry a Meghan uvedli, že své úsilí zaměřují momentálně na pandemii koronaviru, ale cítili se  být nuceni odhalit podrobnosti o tomto novém projektu. "Stejně jako vy, i naším cílem  je podpora úsilí o řešení globální pandemie Covid-19, ale vzhledem k tomu, že se tyto informace objevují, jsme se cítili nuceni sdílet příběh o tom, jak se to stalo."

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tryskomys
21. 6. 2020 • 06:19

Je jasné,že jim to nevyšlo,protože už nemají nikoho,kdo by to udělal za ně,o reálném životě nemají ani páru.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.