Pohádkové plány Meghan v ohrožení? Expertka promluvila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Pohádkové plány Meghan v ohrožení? Expertka promluvila!

Meghan Markleová
Meghan Markleová (profimedia.cz)

Současná situace nedovoluje Meghan Markleové se plně věnovat svým plánům. Po odchodu z královské rodiny se chtěla opět vrátit k profesi herečky. Přestože ji princ Harry dohodil údajně kšeft u Disney, cesta na výsluní neprobíhá tak, jak si to představovala. To se však má brzy změnit!

Britská expertka na etiketu a analytička britské královské rodiny Myka Meierova tvrdí, že Meghan má plány mnohem větší, než si dokážeme představit.

"Myslím, že Meghan brzy uvidíme znovu jako herečku, a to ve velkých filmech. Bude samozřejmě velmi vybíravá, ale myslím si, že oba nyní uvidíme velmi často. Také si myslím, že je velmi často uvidíme na červených kobercích. Jakmile budou koberce opět rozvinuté, opravdu si myslím, že se projdou zcela na každém, který pro ně bude mít jen trochu nějaký význam," svěřila dle casprezeny.pluska.sk Meierová.

Návrat Meghan do Hollywoodu zatím neprobíhá tak, jak si představovala. Choť britského prince nadabovala dokument o tlustokožcích s příhodným názvem Slon, který prý tajně namluvila už během podzimu v Londýně. Pracovní příležitost ale pro ni údajně dohodl sám Harry, když se na londýnské premiéře Lvího krále setkal s Bobem Igerem, tehdejším generálním ředitelem společnosti. 

Meghan Markle a její působivá řeč na půdě OSN:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
baronessa
17. 5. 2020 • 13:15

Jakmile budou koberce opět rozvinuté, opravdu si myslím, že se projdou zcela na každém, který pro ně bude mít jen trochu nějaký význam," - jak to mám chápat, koberce se budou po někom procházet?

tryskomys
17. 5. 2020 • 12:43

To se neví,kde se projde zatím nic světobornýho nedokázala,jen kompars v jednom seriálu,ještě béčkovým,to o jejím nadání skoro ve 40 letech nesvědčí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.