Rána pro královnu Alžbětu II.: Harry už to chystal dlouho! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rána pro královnu Alžbětu II.: Harry už to chystal dlouho!

 (Foto: www.profimedia.cz, reuters)

Pro většinu světa to přišlo jako blesk z čistého nebe, když princ Harry (35) s manželkou Meghan (38) v lednu ohlásili, že opouštějí přední řady královské rodiny, stěhují se do Severní Ameriky a hodlají se věnovat vlastním projektům. Náznaky tu ale byly už v minulosti!

Jeden takový si teď uvědomila slavná odbornice na šimpanzy Jane Goodallová (86). Loni v červenci totiž vedla s Harrym rozhovor pro časopis Vogue. „Na konci nás přišla poslouchat i Meghan s Archiem. Myslím, že jsem byla jedním z prvních lidí s výjimkou rodiny, kdo si ho pochoval,“ popsala teď pro Daily Mail. To byly Harryho synkovi dva měsíce. „Byl maličký a ospalý, moc se mu nelíbilo, že ho beru od mámy. Ručičkou jsem mu zamávala, jako to dělá královna, a řekla jsem, že tohle se teď bude muset naučit. »Ne, takhle vyrůstat nebude, « řekl Harry,“ vzpomíná primatoložka.

»Plný úvazek« v královské rodině skončil Harrymu před dvěma týdny, mezitím už se s rodinou přesunul do Kalifornie. Tam se Meghan narodila a vyrůstala, má tam mámu a taky práci. Bývalá herečka se zkouší znovu uchytit v Hollywoodu.

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hedvicka
28. 9. 2020 • 07:48

No a co? Nechť si odejdou tam, kam je to táhne. Harry kdysi řekl, že nechce dopadnout jako jeho máma, kterou uštvali novináři, svým způsobem měl pravdu, ať si zkusí co je láka, hlavně, aby ho ta slavná Meghan nevypekla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.