Přešlap Meghan a Harryho: To jim jen tak neprojde! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Přešlap Meghan a Harryho: To jim jen tak neprojde!

Meghan a princ Harry
Meghan a princ Harry (Foto Reuters, Instagram)

Meghan Markleová a princ Harry udělali další krok v odproštění se od královské rodiny.  Manželský pár se totiž rozhodl propustit všech patnáct zaměstnanců, kteří pro ně pracovali v Buckinghamském paláci.  Lidé, kteří důsledkem jejich odchodu přišli o práci, žádají odstupné.

Jejich nejnovější rozhodnutí je znamením, že se Meghan a princ Harry se synem  nikdy nevrátí zpět do Velké Británie. Dle webu Daily Mail vévoda a vévodkyně ze Sussexu propustili patnáct zaměstnanců a uzavírají svou kancelář.

„Vzhledem k jejich rozhodnutí odstoupit, kancelář v Buckinghamském paláci již není zapotřebí. Na ustanovení detailů se stále pracuje a vyvíjí se úsilí o nabídnutí práce těm, kteří o ni přišli, přesídlením do služeb královské domácnosti, bohužel i tak dojde k určitému propouštění, “cituje Daily Mail.  

Zatímco pár jedinců získá pracovní místo v královské rodině, většina z nich se musí spokojit s odstupným. Zahraniční zdroje tyto osoby označují jako »oběti«posledního rozhodnutí Meghan a Harryho v rámci jejich stěhování.

O zaměstnání přišli i lidé, kteří s párem léta spolupracovali. Výpověď dostala vévodova dlouholetá koordinátorka Clara Loughranová, která dokonce byla v den svatby Harryho a Meghan požádaná, aby budoucí vévodkyni podala v kostele kytici. Výpověď dostala také Sara Latham, která dříve pracovala pro Baracka Obamu a byla hlavní poradkyní kampaně Hillary Clintonové. Odchází i její zástupce, asistentka komunikace Marnie Gaffneyová.  

Gaffneyová hrála hlavní roli při podpoře Harryho v jeho vojenské práci a organizovala jeho a Meghaniny velmi úspěšnou  oficiální návštěvu Austrálie a Afriky. Ta jako jedna z mála odmítla novou pozici v královské rodině a zvolila odstupné.    

Jindřich Forejt o Harrym a Meghan: Není pro ně cesty zpět

Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video



Přečtěte si
josefvyskoc
10. 4. 2020 • 09:05

ten je rezatej jak Minář

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.