Tohle chce Harry opravdu dělat? Fanoušci nestačí kroutit hlavou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tohle chce Harry opravdu dělat? Fanoušci nestačí kroutit hlavou

Princ Harry na kanadském letišti.
Princ Harry na kanadském letišti. (Profimedia.cz)

Poté, co princi Harrymu a jeho ženě Meghan královna Alžběta II. odebrala tituly, zrzavý hoch trochu posmutněl. Podle super.cz se však Harry nehodlá zahrabat do peřin a prožívat deprese, ale plánuje s Meghan rozjet zajímavý byznys. Jejich rozhodnutí mnoho fanoušků však při nejmenším rozesmálo. Proč?

„Doufali jsme, že budeme nadále sloužit královně, Společenství Commonwealthu) a vojenským sdružením, a to bez veřejného financování. Bohužel to nebylo možné. Přijal jsem to s vědomím, že to nic nemění na tom, kdo jsem nebo jak jsem oddaný. Ale doufám, že snáze pochopíte, k čemu jsme dospěli, že si nechám odstup od všeho, co jsem znal, abych učinil krok směrem k tomu, co bude doufám pokojnější život… Spojené království je můj domov a místo, které miluji. To se nikdy nezmění. Jsem velmi smutný z toho, že to takto dopadlo,“ pověděl celému světu princ Harry, který se nyní hodlá zaměřit na natáčení dokumentů.

Podle Britských médií by se chtěl pár zaměřit na témata jako duševní zdraví, životní prostředí a klimatické změny. Kvůli této skutečnosti mimo pochval však sklidili i spoustu kritických komentářů. Mnoho fanoušků je totiž toho názoru, že je od nich trochu úsměvné natáčet dokumenty na tato témata, když sami létají sem a tam soukromým tryskáčem a utrácejí miliony za nepodstatné věci.

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.