Nové hnízdečko Harryho a Meghan: Luxusní "vyhnanství" za stamiliony | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Nové hnízdečko Harryho a Meghan: Luxusní "vyhnanství" za stamiliony

Princ Harry s Meghan Markle v Africe
Princ Harry s Meghan Markle v Africe (Reuters)

Poté, co se princ Harry  (35) s Meghan (38) rozhodli odejít z královské rodiny, začali hledat nové bydlení v západním Vancouveru v Kanadě. Jejich novým hnízdečkem lásky by se měla stát luxusní vila za téměř 618 milionů korun.

 Harry a Meghan se rozhodli žít se svým synem střídavě ve Velké Británii a Kanadě. Podle oficiálního vyjádření půjde jen o jakési přechodné období. Ve Velké Británii jim bude k dispozici sídlo Frogmore Cottage, za nějž sice britští občané z daní vysolili kolem 70 milionů korun, ty ale bude muset manželé  po svém odstoupení z funkce vrátit.

Podle webu Daily mail mají vévoda a vévodkyně ze Sussexu již vybrané bydlení i v Kanadě. Nový dům, který se nachází v západním Vancouveru, vyjde manžele na 21 milionů liber, tedy v přepočtu téměř 618 milionů korun.

Dům má čtyři podlaží, šest ložnic a pět koupelen. Luxusní sídlo se nachází na pláži a jeho okna po celé délce nabízejí panoramatický výhled na oceán. Kromě krásného výhledu si pár bude moc užívat radovánky se synem na velké zahradě s vlastním přístupem do moře.

V Kanadě plánují Harry s Meghan žít poklidným životem, přepychové sídlo v západním Vancouveru je perfektní volbou. „To nejlepší pro Harryho a Meghan, je to klidné místo a místní si navzájem váží a cení svého soukromí,“ řekl zdroj. K ochraně jejich soukromí navíc pomohou brány s vysokými živými ploty a 20 metrů dlouhou stěnou sousedící s pláží.

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
27. 1. 2020 • 10:45

Nejdražší tam bude vytápění a ten nábytek bych vyházela, panebože něco jako truhla a u toho šachový stůl ..A vůbec ! Moderní barák a hra na starožitnost mít dohromady mě nebaví US , ani GB občané vytříbeným vkusem neoplývají a tak je jim to jedno

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.