Ďábelský plán Meghan: To je její taktika! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Ďábelský plán Meghan: To je její taktika!

2019
2019 (profimedia.cz)

Život v ústraní, kdy budou mít víc času jeden na druhého? Možná! Strategie manželky prince Harryho (35) totiž může být úplně jiná. S manželem a PR experty totiž zpracovávají strategii, jak si „podmanit svět“. Tohle mají být jejich skryté zbraně…

1. Mlčeti zlato

Jen co ohlásili odsun do Kanady, jejich Instagram dost skomírá. Podle deníku The Sun je to ale záměr. Právě takovou taktiku jim měl podle webu Plus Jeden Deň doporučit jejich PR guru. Zatím dvojice stále ještě těží z mírného šoku, který uštědřili svým sledujícím po oznámení odchodu od členů britské monarchie. Navíc rouška tajemství, kterou jsou nyní zahaleni, má nejen pro novináře velkou cenu. Tedy i ceny za jejich snímky astronomicky stoupají.

2. Nový a lepší svět

V plánu je pak vypouštět na světlo světa už jen fotografie, které budou zachycovat především charitativní činnost a aktivity prezentující pár v nejlepším světle.

3. Hurá do Hollywoodu

Už teď má prý vévodkyně domluvenou spolupráci se společností Disney, které propůjčila svůj hlas v novém animovaném filmu výměnou za dar pro charitativní organizaci Sloni bez hranic. Navíc měla dostat pracovní nabídku od společnosti Netflix.

4. Meghan jako superžena

Časopis New York přisuzuje možný velký úspěch manželce prince Harryho i ve velkém filmovém světě. Objevila se totiž spekulace o tom, že by vévodkyně mohla nahradit herečku Gal Gadot a pokračovat místo ní v roli ženské hrdinky Wonder Woman.

5. Peníze ze slávy

Dalším želízkem v ohni, které může dvojici přinést slušnou sumičku, je exkluzivní interview, o němž si už také poměrně dlouho cvrlikají i vrabci na střeše. Měli by v něm údajně vykreslit život v královské rodině, radosti i starosti spojené s jejich životem v paláci.

6. Pomoc od Oprah

Lukrativním výdělkem pro pár ze Sussexu může být i spolupráce s americkou ikonou Oprah Winfrey. Princ Harry s ní totiž podle některých zdrojů plánuje šestidílný dokumentární film o duševním zdraví. Meghan by pak mohla jít podobnou cestou. Jejím projektem by mohl být dokument o věcech blízkých jejímu srdci, jako je například posílení postavení žen ve společnosti.

7. Tváře silných značek

I tam míří jejich ambice. Pravdou je, že kdyby se Harry a Meghan skutečně stali tvářemi gigantů, jako je třeba Apple, vydělali by tak velice snadno desítky milionů ročně.

8. Pohádkový dům

I když se momentálně podle dostupných informací zdržují Meghan a Harry na ostrově Vancouver, jejich přáním je vlastnit dům v dovolenkovém ráji v malebném alpském středisku Whistler, aby si mohli užívat i zimy.

9. Archie půjde z domu

Etnoložka Jane Goodallová, která si je blízká s Meghan, prozradila před časem, že si Harry velmi přeje, aby malý Archie vyrostl stranou od všech pozlátek a okázalostí. Rodiče prý dokonce zvažují, že svého malého miláčka pošlou do soukromé internátní školy v kanadském Ontáriu.



Přečtěte si
tryskomys
29. 3. 2020 • 06:21

To se dalo čekat,nic neumí béčková herečka,jen bude špinit královskou rodinu,neuměla ani dodržovat protokol,jen řvát a urážet,zase přes ně bude sátpo­pula­ritu,­u.b.o­.h.á­..

miasek
28. 3. 2020 • 17:17

Kdyz je Meghan takova herecka hvezda, tak at si plati sve rodinne vydaje ze sveho platu. Za Harryho zivotem v kralovske rodine, studiem a praci udelala tlustou caru, tak at necerpa penize z Anglie.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.