Pochlubil se zbraní, slečna ho udala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Pochlubil se zbraní, slečna ho udala!

Tuhle sbírku muž získal od příbuzných.
Tuhle sbírku muž získal od příbuzných. (Foto PČR)

Před dámou se předvedl jako Rambo a teď mu hrozí basa. Na špatnou kartu vsadil muž (47) z Plzeňska, když se mladé ženě (28), s níž se seznámil v nemocnici, pochlubil zbraněmi. Místo obdivu na něj poslala policii.

Spřátelili se vloni při pobytu v plzeňské nemocnici. Po propuštění domů si psali prostřednictvím sociálních sítí. Jednoho dne muž poslal slečně fotku dlouhé střelné zbraně se zásobníkem a jedním nábojem. K tomu připsal: „Už si hraju, nudím se.“ Vyděšená žena vše oznámila policii. Ta nelenila a u »vejtahy« udělal domovní prohlídku. Policisté našli zbraní hned několik. „Jednalo se o dva revolvery, samopal, dvě palné dlouhé airsoftové zbraně a dva zásobníky. Zbraně byly částečně znehodnocené,“ uvedla policistka Michaela Raindlová. Podle ní si je muž opatřil od svých příbuzných, kteří již nežijí. Jelikož ale není držitelem zbrojního průkazu , hrozí mu za nedovolené ozbrojování až dva roky vězení.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.