Královská rodina na nohou! Neskutečný přešlap prince Charlese | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Královská rodina na nohou! Neskutečný přešlap prince Charlese

Princ Charles.
Princ Charles. (Blesk - Martin Sekanina)

Královská rodina se postarala o další pozdvižení. Tentokrát v tom však nemají prsty princ Harry s chotí Meghan, ale nejstarší syn královny Alžběty II. princ Charles (71).

Princ Charles dle webu cask.sk na 200 kilometrovou vzdálenou přednášku o snižování emisí využil královny vrtulník a poté do cílové destinace zvolil uxusní Bentley.

Následník trůnu letěl do svého sídla v Highgrove  na univerzitu Cambridge přednášet o možnostech letecké dopravy. Podle odhadů ho cesta vyšla na nejméně 352 940 000 korun a dopravní prostředky, které využil, vyprodukovali 2,5 tuny uhlíkových emisí.

Královský palác se však prince Charlese zastal. „Princ se osobně nepodílí na rozhodování o jeho dopravě, avšak zajišťuje, aby všechny uhlíkové emise každoročně vykompenzoval,“ uvedl mluvčí královské rodiny dle webu cas.sk. Výběr dopravy, kterou členové královské rodiny využívají je údajně vybírán s ohledem na jejich čas, bezpečnost a vzdálenost cesty.

Prince Charles se nepozdravil s Trumpovým mužem:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
4. 2. 2020 • 18:15

Charles je vrah Diany a vzal si serveru chlapa Kamilu Oba začali pít on má rudy nos a na návštěvě v Kanadě zpívali 2 eskymácký a té primitivové to připomínalo vzdycháni při sexu a oba se rehtali jak debilove

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.