Vévodkyně Kate si zoufá: Tohle dělá její rodina i přes přísný zákaz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vévodkyně Kate si zoufá: Tohle dělá její rodina i přes přísný zákaz!

Kate Middleton
Kate Middleton (Profimedia)

Členové královské rodiny jsou vázáni přísným protokolem. Pravidly se musí řídit i rodiče Kate Middletonové (37), kteří velmi často hlídají její děti.  Přestože mají v roli babička a dědeček o něco těžší podmínky než jiní prarodiče, snaží se svým vnoučatům vyjít se vším vstříc, i když to čas od času přehánějí.

Manželka prince Williama je zastánkyní skromného přístupu k životu a snaží se své tři děti - prince George (6), princeznu Charlotte (4) a prince Louise (1) nerozmazlovat. Její snahu jí však čas od času kazí její rodiče.

Carole Middleton často neodolá a svým vnoučatům, a pořídí jim přesně to, po čem touží. Dle webu kafe.cz je pravidelně vidět v obchodu s dívčí módou nebo v luxusním obchodě s hračkami.  Stejně nedůsledná je i jejich teta Pippa nebo strýc James.

Carole a Michael si s vnoučaty užívají spoustu volného času, princ Charles s Camillou takové možnosti nemají. Musí plnit své pracovní a reprezentativní povinnosti. A jen málokdo si umí představit, že by se Camilla role babičky zhostila tak dobře jako Carole. Ta údajně s princem Georgem často chodí na pláž nebo si hrají v trávě. Dle webu kafe.cz nejstarší syn Kate a Williama dokonce neváhá a s radostí si babičku osedlá a vyskočí jí na ramena.

Jak šel čas s Kate Middleton: Od roztomilé holčičky až po nejsledovanější ženu světa.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.