Kate a William: Tohle uniknout nemělo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kate a William: Tohle uniknout nemělo!

Královská rodina
Královská rodina (Reuters)

Světem se rozletělo vánoční přání prince Williama a vévodkyně Kate (oba 37), které ale zřejmě nemělo být určeno všem.

Na svém Twitteru vydařený snímek vlastnoručně podepsaný vévodkyní z Cambridge zveřejnila velitelka letectva Dawn McCaffertyová (55). Kate je totiž od roku 2016 patronkou jejích kadetů. Vidělo jej tudíž 11 tisíc sledujících a dál už královské přáníčko, jež dost možná není oficiální novoročenkou následníka trůnu a jeho rodiny, začalo žít vlastním životem.

Dostalo se do médií, Buckinghamský palác se od něj distancoval... A co je vlastně na inkriminovaném snímku? William sedí na slušném sběratelském kousku, vojenském motocyklu Rickman Metisse, před sebou má na nádrži posazeného nejmladšího syna Louise (1). Starší Charlotte (4) a George (6) si vlezli do sajdkáry. Kate se ze strany drží řídítek.

Přáníčko, které atmosférou jako by vypadlo z 50. let minulého století, doplňuje uvnitř nápis Přejeme Vám velmi šťastné Vánoce a Nový rok. Podepsáno černým perem Catherine.

Co to přání říká?

„Will je na motorce macho, trochu jako Steve McQueen. Kate má však ruku na řídítkách, aby naznačila, že i ona má vliv na řízení.“ Judi Jamesová, expertka na řeč těla.

Princ Harry o jeho rozporech s bratrem Williamem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.