Velký rádce AHA! Jak získat v roce 2020 volno navíc?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Velký rádce AHA! Jak získat v roce 2020 volno navíc?!

Státní svátky nám letos dopřejí více volna.
Státní svátky nám letos dopřejí více volna. (Ilustrační foto Aha! – Zbyněk Schnapka)

Dobrá zpráva! Času na odpočinek budeme mít v tomto roce více než v minulém. Jenom dva státní svátky totiž připadnou na víkend. Při těch ostatních si užijeme zasloužené volno. Hned sedmkrát máme dokonce možnost si díky svátkům prodloužit dovolenou!

O ty nejlepší termíny bude tedy nejspíš v práci »rvačka«. Tak neváhejte a s pomocí Aha! si naplánujte tu nejdelší možnou dovolenou. Skvělou příležitost nabídnou už Velikonoce, nebo státní svátky v květnu. Naprosto bezkonkurenční však budou letošní Vánoce. si díky pouhým sedmi dnům volna můžete užít volno trvající plných 16 dnů!

Velikonoční pohoda
Za 4 dny dovolené 10 dní volna
Oslavte v dubnu Velikonoce důkladně! Díky volnu na Velký pátek, ten je 10., a na Velikonoční pondělí vám stačí vybrat si pouhé 4 dny dovolené, abyste i s víkendem a svátky dohromady získali celkem 10 dní volna!

Květnový relax
Za 4 dny dovolené 10 dní volna
Pohodlnou možnost, jak ušetřit dovolenou, nabízejí i májové svátky. Letos vychází Svátek práce (1. 5.) šikovně na pátek. Stejně tak na pátek vychází i Den vítězství (8. 5.) Díky pouhým 4 dnům dovolené tak získáte 10 dní volna!

Super letní dovolená
Za 4 dny dovolené 9 dní volna
Přestože svátek slovanských věrozvěstů Cyrila a Metoděje vychází trochu nešťastně na neděli, není důvod k zoufání. Když totiž využijete pondělní svátek Den upálení Jana Husa, stačí si vzít 4 dny dovolené a i s víkendem získáte rázem celých 9 dní sladkého odpočinku třeba u vody!

Protáhněte si babí léto
Za 4 dny dovolené 9 dní volna
Na konci září, přesně 28., nás čeká svátek nazvaný Den české státnosti. Ten připadá na pondělí. Ideální dobu, kdy si užít poslední teplé paprsky slunce, tak můžete prodloužit na maximum tím, že si vezmete 4 dny dovolené, a i s víkendy tak získáte 9 dní volna.

Dva státní svátky!
Dvakrát za 4 dny dovolené 9 dní volna
Opravdovým milovníkům spadaného listí bude vyhovovat dovolená na přelomu října a listopadu. Tu si můžete příjemně protáhnout díky státnímu svátku 28. října (Den vzniku samostatného československého státu). Stačí si vzít 4 dny dovolené a i s víkendy si užít 9 dní volna v kuse.

Stejnou příležitost pak nabídnou oslavy 17. listopadu, kdy slavíme Den boje za svobodu a demokracii. Ty připadají na úterý a opět díky 4 dnům dovolené, i s víkendy, získáme 9 dní volna vcelku. Zvolit však můžete i kratší variantu – tedy vzít si volno jen v pondělí a díky jednomu dnu si užít víkend protáhnutý na 4 dny relaxu.

Pohodové Vánoce
Za 7 dní dovolené 16 dní dnů volna
Komu zůstane nějaká dovolená i na konci roku, může směle vyjet slavit svátky, třeba do vysněné exotické země! Času na to rozhodně bude mít dostatek. Díky volnu na Štědrý den, Boží hod a na Nový rok vyčarujete ze 7 dnů dovolené volno, které potrvá 16 dní!

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.