Krize ve vztahu Bílé? Kudla do zad z nečekané strany | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Krize ve vztahu Bílé? Kudla do zad z nečekané strany

Lucie Bílá se svým snoubencem Radkem Filipim.
Lucie Bílá se svým snoubencem Radkem Filipim. (Instagram)

Lucie Bílá je snad prokletá. Alespoň to tak vypadá z posledního proroctví v magazínu Aha! pro ženy. Nepříjemná tvrzení totiž pro známý pár přinášejí i hvězdy. Co čeká Bílou a jejího testosteronového anděla?

„Rok 2020 přinese tomuto partnerství radost, ale také krizi. Láska bude více vycházet ze strany Radka a Lucie se musí naučit přijímat jeho podporu a oporu. Radek uvnitř sebe schovává naději na rodinu, přeje si dítě, ale dokáže přijmout i rodinu, která není jeho pokrevní, a přesto jí dokáže dát spoustu lásky. Lucie má v sobě přílišné zaměření na práci, bývá hašteřivá a chce ve svém domově vládnout.

Měla by upustit od rozhodování v lásce, partnerství a domově, uleví tak své duši i srdci a přenechá větší část rozhodování na svém partnerovi, má právo stát se doma tou malou bezbrannou holčičkou, což přinese do partnerství klid a mír. Je možné, že v tomto vztahu dojde k přípravám na manželský svazek, který však nebude dlouhotrvající. Jejich láska se promění na krásné přátelství, ale přesto prožijí mnoho nadějí a štěstí,“ tvrdí o vztahu Lucie Bílé a Radka Filipiho kartářka, vědma a energetická léčitelka Jana Nadzieja.

Lucie Bílá o smrti Karla Gotta: Dneska budu zpívat, on by to chápal

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Cleopatra
22. 7. 2021 • 15:23

To je pravda,ale kde je ten nebohy pejsek,to uz ji prestal bavit,co

mbmb
23. 2. 2020 • 18:09

Ulhana Zaňáková sama věří svým lžím. Primitivka měla zůstat švadlenou

pinkfloyd23455
3. 1. 2020 • 08:29

Měli byste se blbci soustředit hlavně na sebe a podobný ko..litiny nechat na nich!!už zas nějakým *** vadí že ji to klape tak rychle jim trochu zavařit ne?

libormer
1. 1. 2020 • 13:38

Gigolo musí šlapat, jak panička píská. Je mu jasné, že bez ní by byl nula s hypotékou na byt a autem na leasing.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.