Kate prolomila mlčení! Vše o čtvrtém dítěti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Kate prolomila mlčení! Vše o čtvrtém dítěti

vévodkyně Kate
vévodkyně Kate (profimedia.cz)

Už nějakou dobu se spekuluje o tom, jestli je manželka prince Williama (37) znovu těhotná, případně jestli je ještě další přírůstek v plánu. Jak to je, odtajnila teď sama Kate (38).

Vévodkyně z Cambridge už potřetí absolvovala setkání se svými „poddanými“. Protože bývá při těchto střetnutích k britským občanům vstřícná, občas i odtajní zajímavou informaci, kterou by jinak neřekla. Jedním ze šťastných, kteří se Kate mohli přímo zeptat na osobní otázku, byl i tatínek pětiměsíčního syna. Vévodkyně z Cambridge mu skutečně potvrdila, že by si další miminko ještě přála. Když se přiblížila k malému chlapečkovi, měla doslova říci: „Jé, ten je rozkošný. Vzbuzuje ve mně touhu po dítěti.“ A otec hocha prý zareagoval dotazem: „Bude děťátko číslo čtyři?“

Odpověď Kate ale podobné domněnky zatratila. „Myslím, že by se William trochu bál,“ zněla totiž její odpověď, jak uvádí web  Časpreženy.sk. Podobně pak měla zareagovat na otázku dalšího z fanoušků, s nímž se potkala v Bradfordu. „Nemyslím si, že chce William další děti,“ opáčila, když jí chtěl k budoucímu těhotenství s předstihem gratulovat.



Přečtěte si
-bello-
19. 1. 2020 • 00:37

Já , shodně s Williamem říkám, že chytrý lidi si nevyrábí mateřský školky .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.