Fanoušci mají jasno: Tohle je důkaz, že KATE ČEKÁ DÍTĚ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Fanoušci mají jasno: Tohle je důkaz, že KATE ČEKÁ DÍTĚ!

Kate Middletonová v Pákistánu
Kate Middletonová v Pákistánu (Reuters)

O tom, že je vévodkyně Kate těhotná, se spekuluje už několik měsíců. Podle fanoušků královské rodiny, je ale nyní už jisté, že Kate musí pod srdíčkem nosit čtvrté miminko!

Kate Middletonová (37), která princi Williamovi porodila prince George (6), princeznu Charlotte(4) a prince Louise (1), je podle fanoušků opravdu těhotná a mají neprůlomný důkaz. Kate totiž bez vysvětlení nevyrazila s princem Williamem na cestu po Kuvajtu a Ománu. Proč? Protože se prý bojí malárie, která je nebezpečná především pro těhotné ženy! „Přestože je riziko nákazy malárií v Ománu relativně nízké, rozhodně se snažte vyvarovat kontaktu s komáry, abyste onemocnění předešli. Zvlášť těhotným ženám doporučujeme nechat se naočkovat, ale i tak se vyhnout místům s vysokým výskytem komárům,“ stojí podle extra.cz v příručce amerického Centra pro kontrolu a prevenci nemocí. Tato spekulace něco do sebe rozhodně má. Uvidíme časem, zda fanoušci měli pravdu a královská rodina se opět rozroste.

William a Kate představili třetího potomka!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.