Tragický osud Fialové z Ordinace: Pokus o sebevraždu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tragický osud Fialové z Ordinace: Pokus o sebevraždu

Před osmi roky přišla herečka o oba rodiče.
Před osmi roky přišla herečka o oba rodiče. (Foto TV Nova)

Bolestné vzpomínky na nejděsivější období života! Ty ožily hvězdě Kateřině Marii Fialové (22) při natáčení Ordinace v růžové zahradě 2. Před kamerou se musela pokusit o sebevraždu, kterou ve skutečném životě před lety spáchala její matka.

Herečka, která už několik týdnů září s úsměvem na rtech také v show Tvoje tvář má známý hlas, to přiznala pár týdnů před natáčením scény v seriálu. „V šestnácti letech jsem přišla o tatínka, který mi umřel na rakovinu. A o týden později se mi zabila maminka,” prozradila Kateřina Marie před kamerami televize Nova. To, jak si její matka vzala život, nyní rozvádět nechtěla. Už dříve prozradila, že se maminka oběsila...

Při natáčení scény, kdy se jako Josefína pokusí demonstrativně o sebevraždu prášky na spaní, aby na sebe upoutala pozornost doktora Brabce v podání Pavla Řezníčka (53), se jí ale všechna bolest vybavila. Rána v srdci po ztrátě matky takovým způsobem se ani po letech nezacelila. „Na to období moc ráda nevzpomínám. Beru to, pracuju s tím, je to pro mě těžký...“ svěřila se herečka.

Po dotočení sebevražedné scény ji na place všichni obdivovali za to, jak se překonala. Nikdo si ale nedokáže představit, čím vším si po smrti obou rodičů musela projít. „Chybí vám ta láska rodičovská, chybí vám ta péče, protože od těch šestnácti do těch dvaceti to se mnou nebylo lehký. Musela jsem se s tím nějak vyrovnávat. Chovala jsem se, jak jsem se chovala, ale prostě tak to je a je to součást mě,“ přiznala Fialová, pro kterou byla dramatická scéna z dnešního dílu Ordinace neskutečně

Ordinace v růžové zahradě 2 bude ještě hezčí. Přichází Simona Krainová!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Mnau1
20. 11. 2019 • 14:29

Krainova jak jikak, opet zalozene ruce...

libormer
19. 11. 2019 • 06:47

Afektovaná až hrůza...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.