Skandální svědectví chůvy: Taková je Kate doma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Skandální svědectví chůvy: Taková je Kate doma!

Královská rodina na vánoční mši
Královská rodina na vánoční mši (Reuters)

Hodná, laskavá a usměvavá? Na veřejnosti ano. Pokud jde o výchovu jejích tří dětí, je vše prý trochu jinak.  Manželka prince Williama nastavila pravidla, přes něž nejede vlak, jak přiznává chůva jejích dětí. Život v bavlnce se tak nekoná.

Děti Kate a Williama se sice narodily do královské rodiny, ale řád  a protokol platí jednoznačně i pro ně. A jelikož chce vévodkyně z Cambridge vychovat své potomky opravdu dobře, na výchově si údajně dává velmi záležet.

Ačkoliv něhou, láskou a pochvalami směrem k Georgeovi, Luisovi a Charlotte nešetří, v určitých věcech je nekompromisní. Sama totiž byla podle webu Feminity vychovávaná velmi přísně, stejný přístup tak aplikuje i na své potomky. Děti si podle ní musí osvojit tři základní vlastnosti:  Skromnost, pokoru a empatii. Přesně k tomu musí prince a princeznu vést i její chůva, která s nimi tráví kvůli pracovnímu vytížení vévodkyně velké množství času. Navíc mají děti k dispozici vztahovou koučku, která se jim speciálně tyto tři důležité povahové rysy snaží hravou metodou vštěpovat.

Podle královské chůvy nesmí děti Kate a Williama hrát některé deskové hry, jako jsou třeba Monopoly. Nemohou používat sociální sítě a oblékat si to, co chtějí. Stolovat s dospělými pak mohou až ve chvíli, kdy naprosto zvládnou pravidla protokolu, včetně schopnosti správně konverzovat. Ačkoliv je budoucí manželka krále velmi miluje, v tomto ohledu prý u nich „nejede vlak“. „Skutečně je velmi zásadová. Nikdy nekřičí, nevyčítá. Když se jí něco nelíbí, dá to dětem najevo během intenzivního rozhovoru. Snaží se, aby pochopily důsledky svého konání,“ vyjádřila se  rozhovoru pro The Times Maria Teresa Turrion Borrallo. Kate podle jejích slov primárně usiluje o to, aby z ratolestí vyrostli slušní a čestní lidé. Z toho důvodu dovede být velmi důsledná!



Přečtěte si
reginawe.b...@...
3. 3. 2020 • 09:37

www.GetMeets.com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

paralenka
29. 2. 2020 • 13:20

Tato pravidla by měla platit obecně pro výchovu všech dětí. O to víc se mnou zamávalo vyjádření jedné propagátorky svobodné školy, když prohlásila, že slovo poslušnost je u ní sprostě slovo! Já v něm slyším hlavně tu část slušnost, protože ta nám chybí obecně a díky této absenci se občas ulice mění v ring, silnější a neurvalejší vyhrává.

havran2
28. 2. 2020 • 08:50

(Y ) ! ! !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.