Konec hodné vévodkyně? Kate se prý »infikovala« Meghan | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Konec hodné vévodkyně? Kate se prý »infikovala« Meghan

Princ William a vévodkyně Kate
Princ William a vévodkyně Kate (profimedia.cz)

Magazín Tatler nedávno zveřejnil článek, v němž autor tvrdil, že je Kate (38) unavená a frustrovaná. Kvůli tomu, že po odchodu Meghan (38) a Harryho (36) na ni přistála řada dalších povinností. Tuto informaci ale následně královský palác dementoval. Jedno ovšem pravdou je!

Stejně jako její rivalka, i manželka prince Williama připustila, že je sice důležité pomáhat druhým, ale nesmí se zapomínat ani na sebe. Je pravdou, že ona to zná z vlastní zkušenosti nejlépe. Sama má doma tři děti – nejstaršího George, prostřední Charlotte a nejmladšího Louise.

Co je novinkou, také Kate se podobně jako její švagrová nyní zapojuje do on-line aktivit. Pro mladé Brity pořádá totiž přes internet on-line edukativní kurzy o tom, jak je důležité právě mentální zdraví! „Komunikace s přáteli a rodinou je něčím, co vás dělá o něco šťastnějšími,“ myslí si Kate. „A přesně tak můžeme pomoci i ostatním. Že jim nabídneme pomocnou ruku, nebo si je vyslechneme. Drobné skutky mohou mít veliký vliv. Při pomáhání druhým ale nesmíme zapomenout na vlastní štěstí,“ citoval deník Daily Mail vévodkyni.

Vévodkyně Kate promluvila o duševním zdraví:

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.