Nevěrný princ William? Šokující pravda odhalena | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nevěrný princ William? Šokující pravda odhalena

Fotografie
Fotografie (internal)

Chodili spolu ještě na studiích, pak Kate (38) dlouhé roky čekala, než se princ William (37) „rozhoupe“ k sňatku. Třebaže platila za skromnou a dobře vychovanou mladou slečnu, v královské rodině neměla jednoduchý start.

Královně nějakou dobu například vadilo, že Kate jen utrácí své peníze od bohatých rodičů a není nijak aktivní. Na její radu pak změnila způsoby a začala pracovat pro charitu. Její nastávající se přesto dlouho rozmýšlel, jestli jí navlékne snubní prsten. William se prý nechtěl vrhnout do svazku po hlavě, přál si být připravený. „Byl si vědomý toho, že jejich otec byl do manželství s princeznou Dianou nucený, protože pro něho byla dobrou partií,“ prozradila před časem vévodkyně z Cambridge.

Proto byla svého času odpověď Williama na sňatek s Kate následující. „Je mi jen 22 let. Jsem ještě mladý na to, abych se ženil. Určitě se nebudu ženit, dříve než mi bude 28 nebo 30 let,“ odpovídal tenkrát rázně pro International Business Times. Nakonec se ale přece jen vyslovil.

Pak přišly na svět jejich tři děti. A i když by Kate ještě čtvrté údajně chtěla, William už ne. Zlé jazyky prý dokonce tvrdí, že má princ kromě své manželky „jiné zájmy“. A že ho to táhne i jiným. To ovšem budoucí král vyvrátil jasným gestem. Když totiž jakási paní při společné návštěvě dvojice ve Walesu otevřeně přišla s tím, že má ze všech dětí královského páru nejraději malou Charlotte, odpověděl William následovně: „Ano, je to rozkošné děvčátko, přesně jako moje manželka.“ Tím jen utvrdil veřejnost, že svoji ženu stále miluje na 100 procent.



Přečtěte si
catep10391@...
14. 2. 2020 • 11:25

www.GetMeets.com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.