Kate a William: Tomu se ani nechce věřit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kate a William: Tomu se ani nechce věřit!

Kate a William
Kate a William (Profimedia)

Není žádným tajemstvím, že také královský pár z Cambridge chce žít „normální“ život, co nejvíce to jde. Aniž by se násilně trhali od zbytku rodiny. Přáním Kate a Williama primárně je, aby jejich děti nasály reálný život bez příkras. A z toho důvodu občas podnikají skutečně netušené věci.

Aby potomci poznali život mimo královský palác, neváhali je jejich rodiče během návštěvy Walesu vyvézt na ovčí farmu do Norfolku, kde na vlastní oči mohli vidět i porod jehňat. Následník trůnu pak prozradil, že nejmladší princ Louis z toho všeho ještě neměl moc rozum. Nejstarší princ George ale prý s nadšením pomáhal přivádět mláďata na svět. Prostřední princezna Charlotte se podle jeho slov dlouho zdráhala.

„Byli jsme tento týden u porodu jehňat s našimi dětmi. Charlotte si nejdříve nebyla jistá, ale George se okamžitě zapojil. Louis si zamiloval traktory. Jehňata se jim velmi líbila, také to, že je mohli krmit. Farma na produkci mléka, to je velká dřina,“ uznal princ William, jak zmiňuje web Časpreženy.sk.



Přečtěte si
Milla
3. 12. 2021 • 04:15

No to je řacha.Farmy navštěvují royals několikrát ročně,donedávna dvě vlastnili,teď užjen jednu,Charles tu svou "pustil"protože musel převzít tu druhou po princi Philipovi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.