Hloupé chování Kate a Williama: Veřejnost zuří! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hloupé chování Kate a Williama: Veřejnost zuří!

Princ William a vévodkyně Kate navštívili pracovníky tísňové linky.
Princ William a vévodkyně Kate navštívili pracovníky tísňové linky. (Instagram)

Vévodkyně Kate (38) a princ William (37) těžce nepotěšili své věrné fanoušky. Sami totiž kážou vodu, ale pijí víno! Během koronavirové krize se vydali mezi lidi, ačkoliv všechny ostatní nabádají, aby zůstali doma. Podle fanoušků je to nebezpečné, hloupé a dle jejích názorů se chtějí jen zviditelnit!

Místo toho, aby byli doma a chránili se před koronavirem, vyrazil královský pár Kate a William na návštěvu Britské linky Národní zdravotnické služby. Podle PR specialistů a fanoušků šlo slavným manželům jen o zviditelnění se a zbytečně tak ohrozili sami sebe, ostatní členy královské rodiny a další.

„Můžeme se teď pobavit o tom, jak bychom se podle nich měli sociálně distancovat, ale přitom oni dva jsou v bezprostřední blízkosti jiných lidí?!“ napsal jeden z naštvaných fanoušků. „Hele, miluju vás, ale nebuďte mezi lidmi, jděte domů!“ zněl další z kritizujících komentářů.

Návštěva bezpečnostní linky tak místo ovací přinesla Kate a Williamovi spíše kritické a negativní komentáře od fanoušků, kterým se nelíbí především to, že známý pár všem radí, aby zůstali doma, ale sami zbytečně »trajdají« po veřejných místech.  

Princ William a vévodkyně Kate na cestě po Skandiniávii.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.