Drsný výrok prince Williama: Hodně silné kafe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Drsný výrok prince Williama: Hodně silné kafe!

Princ William a Kate Middletonová v Pákistánu
Princ William a Kate Middletonová v Pákistánu (Reuters)

Vévodkyně a vévoda z Cambridge jsou na svých cestách často nuceni  podávat ruku lidem, s nimiž se setkávají. Třebaže dotyční nejsou zrovna „urozeného“ původu. Na svém vystupování prý nehodlají nic měnit ani teď, když se Evropou šíří koronavirus Covid-19. Dokonce na toto téma neváhají vtipkovat.

William a Kate prý jen pouze dodržují zvýšená hygienická opatření a ruce si pravidelně myjí. Jinak vše zůstává při starých zvyklostech. 

„Vévoda a vévodkyně z Cambridge se radí o koronavirové hrozbě, ale i nadále budou lidi po dobu své třídenní návštěvy Irska zdravit jako obvykle podáním ruky,“ uvedl tiskový mluvčí Kensingtonského paláce. To královna Alžběta II. spadá do rizikové skupiny, proto nějaká opatření přijmout musela. Koronaviry pro ni totiž mohou být smrtelné. Z toho důvodu si na odevzdávání medailí a řádů v Buckinghamském paláci na začátku tohoto týdne oblékla pletené rukavičky, ačkoliv dříve při stejné ceremonii podávala oceněným holou ruku.

„Stavím se, protože všichni dokola opakují: Mám koronavirus, umírám. A vy jim řeknete, že ne, že je to jen kašel. Je to už v tuto chvíli s koronavirem takové dramatické? Není to jen trochu nafouknuté médii? Mimochodem vévodové z Cambridge šíří koronavirus!“ zavtipkoval William při rozhovoru s lékaři z irské Národní rychlé lékařské pomoci. Podle webu Independent za tento vtip ale prince ostatní dost zkritizovali.

Princ William o sporech se svým bratrem Harrym: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uivatel_5410907
6. 3. 2020 • 17:57

www.GetMeets.com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

adeso
6. 3. 2020 • 13:44

kdyby byl Wilík chytrý tak by si nevzal Kate.

-bello-
5. 3. 2020 • 23:03

Hm, tak je vidět názorně, že William nebude moc chytrej

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.