Vévodkyně Kate: Čtvrté dítě bude… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vévodkyně Kate: Čtvrté dítě bude…

Je vévodkyně Kate těhotná?
Je vévodkyně Kate těhotná? (profimedia.cz)

Spekulace kolem čtvrtého těhotenství vévodkyně Kate (38) nabírají na síle. Podle nepotvrzených zdrojů by mělo být známé i pohlaví údajného dalšího potomka. Má to ovšem jedno ALE!

S tím přichází server Gossip Cop, která vyvrací fámy o celebritách, jak píše web stars24.cz. Rozhodl se totiž připomenout  šest měsíců starý článek magazínu New Idea. Podle jeho tehdejších informací měla být vévodkyně Kate tou dobou již tři měsíce těhotná s druhou dcerou.

 

Takřka celá královská rodina poděkovala zdravotníkům a popřála k Mezinárodnímu dni sestřiček: 

 

Video se připravuje ...

Prozradit je s princem Williamem měla návštěva jedné londýnské nemocnice, radostnou novinku pak měli dle jejich interpretace zvěstovat i samotné královně Alžbětě II. 

Jenže jednoduchým výpočtem lze snadno dojít k tomu, že je to lež jako věž. Protože miminko by bylo už touto dobou dávno na světě. Navíc podle uvedeného serveru aktuální snímky Williamovy vyvolené vůbec nesvědčí o tom, že by byla v pokročilém stádiu těhotenství. Takže se obloukem vracíme zpět. Dočká se královská rodina čtvrtého potomka, nebo je to jen zbožné přání veřejnosti?!

Princ Harry o jeho rozporech s bratrem Williamem:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.