Kate s rodinou ochromeni děsem: RADIKÁLNÍ rozhodnutí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kate s rodinou ochromeni děsem: RADIKÁLNÍ rozhodnutí!

Vévodkyně Kate
Vévodkyně Kate (Profimedia)

Když se začal koronavirus šířit v Číně, drželi jsme se naděje, že k nám snad tak rychle nedoputuje a když ano, bude to opravdu jen jakási obdoba chřipky. Jenže se ukazuje, že nemoc je vážnější, než proklamovali. Děsí se jí už celý svět, královský pár nevyjímaje.

Ačkoliv nejohroženější kategorií jsou senioři, vévodkyně a princ z Cambridge mají pochopitelně velké obavy nejen o královnu a jejího muže, ale také o své děti. Proto i princ George a princezna Charlotte přestali chodit do školy a budou mít domácí výuku.

Jejich prestižní akademie se totiž uzavře nejpozději v pátek. George a Charlotte tak budou mít hromadu domácích úkolů a část povinností se logicky přesune z části na rodiče, zbytek nejspíš na soukromé lektory či chůvy.

Strachem bez sebe přitom byli už letos v únoru, kdy měl jeden ze spolužáků podezření na onemocnění COVID-19. To se ale naštěstí nepotvrdilo.

Takhle Kate a William představili světu třetího potomka: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
-bello-
22. 3. 2020 • 23:47

No když tam mají takové zdravotnictví, tak se nedivím.Lehnou popelem

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.