Alžběta II. v ohrožení: Dramatický převoz královny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Alžběta II. v ohrožení: Dramatický převoz královny

Královna Alžběta II.
Královna Alžběta II. (Reuters/Profimedia)

Zákeřný virus dopadá na všechny, britské království nevyjímaje. Podle premiéra Borise Johnsona se chystá i nařízení ohledně izolace seniorů a dojde prý i na válečná opatření. Apokalyptická situace už začala děsit i lidi z okolí britské královny. Ta proto byla neprodleně převezená z Buckinghamského paláce do Windsoru.

Její nejbližší spolupracovníci se pochopitelně obávají toho, jak by její organismus na onemocnění Covid-19 zareagoval. Královská rodina podle webu Expres.cz přijala i další opatření pro případ, že by se virus i nadále nekontrolovatelně šířil.

Velká Británie má už přes dvacet obětí zákeřného viru. Bezpečnostní opatření se tak musejí podle politiků ještě více zpřísnit, aby se vývoj co nejvíce zpomalil. Pocítí to především lidé starší 70 let, které má dokonce čekat až čtyřměsíční nucená izolace!

Z toho důvodu na nebezpečí zareagovala i britská královna, která opustila Buckinghamský palác a přesunula se společně s princem Filipem do Windsoru. Už před tím zrušila panovnice několik plánovaných akcí a návštěv. Ačkoliv se do poslední chvíle snažila své pracovní závazky plnit.

„Je v dobrém zdravotním stavu, ale bylo rozhodnuto, že bude dobré, když opustí palác. Řada jejích zaměstnanců má ze současného vývoje velký strach,“ cituje své zdroje z okolí královny britský The Sun.

„Královna v poslední době potkala mnoho lidí. Ale za chvíli jí bude 94 a její poradci jsou přesvědčeni, že se musí chránit,“ dodává ještě deník. Kdyby se situace měla ještě horšit, bude královský manželský pár podle nepotvrzených informací převezený do Sandringhamu, kde by jej už čekala naprostá izolace.

Video o vztazích prince Harryho a Williama si můžete pustit zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
3. 12. 2021 • 04:19

Fakt dvacet obětí??Mohu gratu­lovat­?Pocho­pitel­ně ne Aha,to zas boduje.Dvacet obětí...

Uivatel_5412859
16. 3. 2020 • 18:43

www.GetMeets.com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.