Princ Harry bouchl do stolu: ABSOLUTNÍ ZÁKAZ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Princ Harry bouchl do stolu: ABSOLUTNÍ ZÁKAZ

Princ Harry na konferenci
Princ Harry na konferenci (Reuters)

Když Harry s Meghan požádali královnu o „osvobození“ od královských pravidel, dopředu neodhadli, co tím spustí a jaké následky to pro ně bude mít. Mimo jiné ztratili i možnost užívat titul „Jeho královská výsost“. Poslední reakce druhorozeného syna prince Charlese ale svědčí o tom, že je hrdý a že rozhodnutí své babičky, královny Alžběty II., statečně přijal.

Ještě do konce března si bude plnit Harry královské povinnosti vyplývající ze své pozice prince. Když se ale ukázal na jedné ze svých posledních oficiálních akcí, která byla přednáškou o udržitelném cestování konající se ve skotském Edinburghu, velmi všechny přítomné překvapil. Poprosil totiž organizaci, aby jeho královský titul už nezmiňovala. „Docela jasně nám dal najevo, abychom mu říkali prostě jen Harry,“ přiznal Mirroru moderátor přednášky Ayesha Hazarika (44).

„Takže dámy a pánové, prosím, přivítejte velkým a hřejivým skotským potleskem Harryho!“ ohlásil vzácného hosta na základě jeho přání. Je z toho patrné, že bratr prince Williama svoji novou roli přijal se vším, co obnáší. Byť to může třeba v nitru malinko bolet.



Přečtěte si
Milla
3. 12. 2021 • 04:22

Sorry jako,titul prince nepřestal tento statečný lhář používat nikdy ani to poi něm Alžběta nechtěla.Slíbil nepoužívat titul Jeho královská Výsost a to nedodržel jak dokazuje rodný list dcery.

jeromepatt...@...
1. 3. 2020 • 09:58

www.GetMeets.com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

stekajicikocka
29. 2. 2020 • 14:43

HARRY BYL PROBLEMATICKÝ UŽ DŘÍVE, JEN ASI ZRAJE JAKO VÍNO .ONA SI SŇATKEM POMOHLA, ON ALE ZTRÁCÍ A JDE DO NEJISTOTY.. BUDOU SNAD PĚSTOVAT MARJÁNKU? .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.