Nechutná pravda o Meghan: Hodně špinavá hra | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Nechutná pravda o Meghan: Hodně špinavá hra

Vévodkyně Meghan a princ Harry
Vévodkyně Meghan a princ Harry (profimedia.cz)

Když si vévodkyně Meghan (38) zoufá, že ji média štvou a pronásledují, asi bude mít z velké části pravdu. Se šokující skutečností totiž vyšel na veřejnost její herecký kolega.

Ten totiž prozradil, že mu britská média nabídla jen těžko uvěřitelný obchod – když prý bude lhát o svém vztahu s vévodkyní, napíšou o tom článek. A za odměnu mu přistane na kontě velmi slušná sumička. Podle webu Eva.sk to vysvětlovali argumentem, že už se nemají čeho chytnout. Tak proč si to nevymyslet, že…

Nenabízeli mu zrovna málo. Simon Rex svěřil, že šlo až o částku 70 tisíc liber! Médiím se totiž podařilo vyšťourat, že tito dva společně kdysi vyrazili na rande. Jenže nakonec nedošlo prý ani na polibek. Jeho úkolem ale bylo tuto historku pořádně zveličit. Pointou pak mělo být to, že spolu nakonec skončili v posteli. Jenže herec Meghan nepotopil a na velmi zákeřnou hru nakonec nepřistoupil. Aspoň v tomto ohledu si tak manželka prince Harryho mohla oddychnout.

Vévodkyně Meghan o životě v královské rodině: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.