Harry a Meghan v šoku: Královna vyřkla razantní NE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Harry a Meghan v šoku: Královna vyřkla razantní NE!

S tímto nařízením Meghan s Harrym jistě nepočítali.
S tímto nařízením Meghan s Harrym jistě nepočítali. (Foto: profimedia.cz)

Odchod od královské rodiny nevychází podle plánu. Poté, co se Harry s Meghan museli vzdát svých povinností a nemohou již sloužit Alžbětě II., přišla další rána. A tu jim »zasadila« právě její královská výsost.  Manželé dostali zákaz užívat značku Sussex Royal.

Chtěli své pracovní povinnosti vůči královské rodině omezit, finančně se osamostatnit a žít střídavě v Británii a Severní Americe. Avšak, jak se zdá, zatím princi Harrymu a Meghan jejich plány nevycházejí, jak si přejí.   Buckinghamský palác před časem oznámil, že manželé přijdou o titul Jeho a Její královská Výsost, přestanou plnit všechny pracovní  povinnosti plynoucí z příslušnosti ke královské rodině a nebudou financováni z veřejných prostředků.

A aby toho nebylo málo, Alžběta II. zakázala manželům užívat značku Sussex Royal, pod kterou manželé vystupovali ještě během působení v královské rodině.  Harry a jeho choť již nemohou vzhledem k okolnostem užívat v názvu jejich značky slovo „royal“.

Harry a Meghan utratili desítky tisíc liber za nové webové stránky Sussex Royal, aby doplnili jejich velmi populární Instagram, který má stejný název. Kromě toho podnikli kroky k založení nové charitativní organizace: Sussex Royal, Nadace Vévody a Vévodkyně ze Sussexu. Nyní se budou muset se vším rozloučit a změnit název.

Tento krok znamená pro manžele velkou ztrátu, jelikož na značce měli v plánu financovat svou budoucnost. „V mnoha ohledech je to nevyhnutelné vzhledem k jejich rozhodnutí odstoupit, ale určitě to musí být pro pár rána, protože investovali všechno do královské značky Sussex,“ cituje zdroj Daily Mail.

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
terrancero...@...
20. 2. 2020 • 16:54

www.GetMeets.Com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

josefvyskoc
19. 2. 2020 • 17:00

na svete neexistuje tragictejsi rodina naz tato kralovska! denne prichazeji dasi a dasi jobovky! kazdy normalni clovek by se davno s tech nestesti obesil, oni se ale s neprizni osudu rvou denodenne dal! to jsou doslova morove rany, jsou snad prokleti?!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.