Harry přebírá manýry Meghan? Takhle skromnost nevypadá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Harry přebírá manýry Meghan? Takhle skromnost nevypadá!

Vévodkyně Meghan a princ Harry
Vévodkyně Meghan a princ Harry (Reuters)

Třebaže se vévodkyně z Cambridge a její choť snaží polohovat do role skromných a nenáročných lidí, svým konáním ale okolí o absenci hvězdných manýrů příliš nepřesvědčují. Z konference o ekologickém cestování jel sice Harry (35) ze Skotska do Londýna vlakem, ale…

Neseděl ve vagónu mezi řadovými cestujícími. Zarezervoval si pro sebe totiž celý vagon. Přitom, jak píše Expres.cz, ostatní členové královské rodiny běžně cestují s dalšími pasažéry. Pouze královna má prý menší vlak vyhrazený pro sebe, když cestuje do sídla v Sandringhamu.

Je sice pravda, že mladší z princů  ze svých nároků skutečně slevil, protože let soukromým tryskáčem je mnohanásobně nákladnější, ale přesto vyblokování celého vozu první třídy o skromnosti příliš nevypovídá. Přitom by si na změnu poměrů měl honem rychle zvykat. Protože brzy mu možná padne i soukromá ochranka. Protože Kanada spoluúčast na jejím financování radikálně odmítá. A pokud si ji Meghan a Harry budou platit sami, jejich kapsy to pořádně vyprázdní. Uvidíme časem, zda se pár vůbec přesune do Kanady nebo zda zůstanou například v LA. 

Na video s Meghan Markleovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
1pravda1
13. 4. 2020 • 17:46

V době koronaviru má jezdit s ostatními cestujícími? To snad ne.

adeso
13. 4. 2020 • 14:32

teda já nevím. Mě se nelíbí Kate, je to zlá křivohubá bába, žárlivá a neschopná se postarat mezi hafem poddaných o své tři děti. Žvaní, aby se bratři dali dohromady, ale o Meghan ani čárku. Se nedivím že jí všude šikanovali Já bych jí dal taky počoudit a Wilík? škoda řeči.

tryskomys
13. 4. 2020 • 07:17

Stačí,jak se změnil po svatbě s bebe herečkou,která umí jen skučet,proč jí nemají tak rádi jako Dianu.

libormer
13. 4. 2020 • 05:17

Jeho starší brácha jezdí ve zlatých kočárek, bydlí na hradech, jezdí v rolls-roysech, má stokrát víc personálu než Harry, (navíc má ošklivější manželku, která se svýma dětma tady dává zabrat pokladnici), takže Harryho manýry jsou naprosto skromná záležitost, naopak dalších čtyřicet let nehodlá čerpat ze svého jména další požitky od daňových poplatníků. Ale hezky si to odmaká v bulváru a na komerčních cestách, setkáních a přednáškách. A vy jste sami s Meghan mluvili, že víte, jaká je?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.