Nešťastný krok Harryho: MEZINÁRODNÍ OSTUDA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nešťastný krok Harryho: MEZINÁRODNÍ OSTUDA

princ Harry
princ Harry (Reuters)

Od sňatku s bývalou herečkou Meghan Markleovou musí princ Harry čelit negativní kritice. Přestože se snaží svou reputaci napravit, příliš se mu nedaří. Negativní reakce se dočkal i po zveřejnění snímku, na kterém drží afrického slona za kel.

Dle webu casprezeny.pluska.sk princ Harry loni na sociální síti zveřejnil fotku, na níž drží afrického slona za kel. Chtěl tím upozornit na význam Dne Země a ochranu přírody. Na Instagramu lze publikovat fotky pouze ve formátu 1: 1. Z původního formátu byla odstřižena část slona, ​​kde bylo údajně vidět, že má přivázanou nohu lanem.

Snímek během chvíle obletěl světová média. Deník The Mail ve svém článku prince zesměšnil a poukázal na jeho neúspěšnou snahu vypadat jako hrdina. Slon byl dle deníku nejen přivázaný, ale i omámený léky.   Harry podal proti článku stížnost u Nezávislého regulátora standardy tisku. Ten však jeho stížnost zamítl. Princ se hájil tím, že článek v deníku byl zveřejněn se záměrem ho poškodit. Deník The Mail se proti nařčení prince Harryho bránil slovy, že právě on se dopustil neprofesionálního chování, když na sociální síti neuvedl, že slon byl omámený a přivázaný lanem, takže by mu nemohl ublížit ve chvíli, kdy ho držel za kel.

Harry a jeho manželka mají opakovaně s bulvárem potíže. Meghan podala žalobu na bulvární list Mail on Sunday, který údajně nezákonně zveřejnil její soukromý ručně psaný dopis, adresovaný jejímu otci Thomasovi Markleovi.

Princ Harry a Ed Sheeran za duševní zdraví:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.