Meghan zpátky v Anglii: Nepochopíte, co hned provedla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Meghan zpátky v Anglii: Nepochopíte, co hned provedla!

Vévodkyně Meghan a princ Harry na poslední oficiální akci v Británii.
Vévodkyně Meghan a princ Harry na poslední oficiální akci v Británii. (Foto MMA/mjb, AP, reu)

Poprvé po »Megxitu« přiletěla manželka prince Harryho ve čtvrtek ráno do Anglie. Její první kroky byly možná pro mnohé velkým překvapením. A co má v plánu dál?

Do Británie dorazila sama, synka Archieho (9 měsíců) nechala preventivně v Kanadě, aby minimalizovala riziko jeho nákazy koronavirem. Na letišti měla přistát v ranních hodinách a následně se podle britského deníku Mirror přesunout do hotelu Goring. Levně bydlení si rozhodně nevybrala, protože jde o místo, které se zaměřuje na náročnou klientelu a vyznačuje se tak velkým luxusem. Zároveň je to podle Blesku.cz oblíbený hotel samotné Královny Alžběty II.

Z hotelu se pak dle anglických paparazzi vydala ven až v odpoledních hodinách a údajně celá jen svítila. Že by se už nemohla dočkat první společné oficiální akce jako „nečlenka“ královské rodiny? Na tu se společně s manželem mají vydat ve čtvrtek večer.

Pár se totiž společně chystá na předávání Endeavour Fund Awards v prostorách budovy londýnského městského úřadu, kde stejnojmenná charitativní organizace ocení handicapované sportovce. Členy poroty tu byli už v loňském roce. Tím pro Meghan práce pro královskou rodinu pomalu skončí. Jejich přechodné období totiž trvá jen do konce března.

Co je další ranou pro Harryho a Meghan se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Milla
3. 12. 2021 • 04:48

No ti Kateini rodiče se sami vytáhli mezi milionáře a i když Kate fakt není přetrhdílo narozdíl od Meghan své postavení zvládá.Pokud jde o Meghan tak nemalý majetek má spíš z jednoho seriálu než z filmů a nevím proč by nemalý majetek měl být kladem pro přivdání se do královské rodiny.Ne víc než třeba slušnost,tolerance a slušné jednání s lidmi.Jinak uznávám že Kate byla největší netáhlo v královské rodině se sotva 100akcemi ročně ale Meghan se jí v tom vyrovnala když se přetahovaly kdo bude poslední a obě dvě doháněly nedostatek nasazení cirkusem pro bulvár.

Uivatel_5411102
7. 3. 2020 • 18:03

www.GetMeets.com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

-bello-
6. 3. 2020 • 23:45

st.rec
já se Meghan nezastávám , ale když slyším ty věčný kecy, že někdo něco nedokázal apod., tak jen připomínám, že Meghan je herečka a má za sebou filmy, z nichž má n e m a l ý majetek.
Kate je oproti ní holka, kterou vydržovali rodiče, sama si nevydělal ani pětník a pak se vdala za Williama a vydržuje ji Palác.Kromě rození dětí a reprezentace a sem tam charity nedokázala zatím něco, co by mělo být velebeno.

st.rec
6. 3. 2020 • 21:16

To se nám to hoduje když nám jiní půjčujou...není to nějak trochu ze Švejka? A tahle polotmavá madam co sama asi nikdy moc nedokázala,umí hodovat.Jen co je prav­da.Šk­oda,­vlas­tně dobře že si ji vzal královský levoboček a nějaká vrchnost nebo vyso­kopre­vozcho­ditěl­stvo z toho nebude.

Uivatel_5410907
6. 3. 2020 • 17:54

www.GetMeets.com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.