Harry ve válce s Camillou? Šokující pravda odhalena! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Harry ve válce s Camillou? Šokující pravda odhalena!

Princ Harry promluvil o Camille.
Princ Harry promluvil o Camille. (Foto ara)

Camilla Parkerová Bolesová (69) to neměla nikdy jednoduché. Poté, co se provalil její románek s britským korunním princem Charlesem (71), který byl v té době ženatý s princeznou Dianou (†36), stala se pro mnohé trnem v oku. Přestože pro některé bude vždy za tu, co rozbila manželství, princ Harry s ní má velmi hezký vztah.

Z královské rodiny patří Camilla mezi ty nejméně oblíbené členy.  Přestože pro některé bude navždy považována za ženu, která rozvedla DianuCharlese, jiní ji dokázali otevřít svá srdce.

Princ Harry otevřeně promluvil o vztahu s Camillou.  „Abych byl upřímný, s Camillou jsme si vždycky byli velmi blízcí. I William to tak cítí. Není žádnou prolhanou macechou z pohádky,“ řekl šestý následník trůnu dle webu Šíp.

„Podívejte se na situaci, do které přichází. Nelitujte mě nebo mého bratra, litujte ji. Camilla je úžasná žena a učinila našeho otce nesmírně šťastného, což je pro nás ta nejdůležitější věc. S Williamem Camillu opravdu milujeme“ řekl Harry před lety.

O tom, že začátky v královské rodině byly pro Camillu velmi těžké, promluvila i samotná vévodkyně. „Bylo to hrozné. Bylo to velmi nepříjemné období a nepřála bych to ani nejhoršímu nepříteli. Bez mé rodiny bych nepřežila,“ řekla dle iDNES.cz.

Eskymáci hekáním odbourali Charlese a Camillu. Vévodkyně smích neukočírovala.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.