Harrymu a Meghan spadla brada: Tohle tedy nečekali! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Harrymu a Meghan spadla brada: Tohle tedy nečekali!

Jejich entrée oslnilo tisícový dav fanoušků
Jejich entrée oslnilo tisícový dav fanoušků (Reuters)

Už za tři týdny dají Harry (35) a Meghan (38) vale královským povinnostem. Než se ale tak stane, absolvují poslední oficiální události. Na té poslední jim dokonce tleskala vestoje celá londýnská Royal Albert Hall!

Manželé se ruku v ruce vydali na festival Mountbatten a dočkali se tam vskutku vřelého přivítání. Potlesk takřka nebral konce a nákonec ho doplnily i bouřlivé ovace vestoje.

Festival pořádá asociace britského královského námořnictva a v rámci něj předvádí jeho členové svoje hudební schopnosti. Letos ale byla akce mimořádná ještě tím, že si připomněla 75 let od konce druhé světové války. Princ Harry v roce 2017 vystřídal na pozici generálního kapitána královského námořnictva svého dědečka, prince Philipa (98). I proto se na akci objevil v červené uniformě britských mariňáků. Vzhledem k tomu, že se spolu s Meghan vzdávají k 31. březnu oficiálních královských povinností, oblékl si ji naposledy.

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.