Dianě by bylo 60! Poslední oslava před smrtí jako rebelské gesto? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Dianě by bylo 60! Poslední oslava před smrtí jako rebelské gesto?

Princezna Diana by oslavila 60. narozeniny
Princezna Diana by oslavila 60. narozeniny (Profimedia.cz)

Třebaže naposledy vydechla v létě roku 1997, do srdcí těch, kteří ji milovali, se otiskla velmi hluboko, navždy. Svět na princeznu Dianu (†36) nezapomenul. Stejně tak její synové William (38) a Harry (36). Jak ale probíhaly poslední narozeniny před její smrtí?

Podle webu Blesk.cz to musel být asi velmi dojemný den. Malý princ Harry prý mamince už z rána zazpíval a u postele na ni čekaly květiny. Večer navštívila charitativní akci v Tate Gallery. Na sobě měla černé korálkové šaty od návrháře Jacquese Azagury, které doplnila smaragdovo-diamantovým náhrdelníkem a náušnicemi, které nosívala také královna.

Ukázka z nového dokumentu o princezně Dianě

Video se připravuje ...

Národem milovaná princezna  pro tuto příležitost měla vybrané jiné šaty, tyto dostala jako narozeninový dárek a rozhodla si je na akci ihned vzít.Diana se do šatů zamilovala na první pohled a myslím, že měla původně obléci něco jiného, ale nakonec si vzala můj model," uvedl návrhář Azagury. Zajímavostí přitom je, že to byl od bývalé manželky prince Charlese poněkud rebelský kousek. Členové královské rodiny totiž mohou nosit černou pouze v období smutku. Diana tak nejspíš chtěla ex manželovi naznačit, že si znovunabytou svobodu nadmíru užívá. Leč tenkrát nemohla tušit, že do jejího skonu zbývají už jen pouhé tři měsíce.  

Jak se Kate Middleton inspiruje stylem princezny Diany

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.